Flere klubber jagtede Pusic: Derfor blev det FCM

Martin Pusic var en ombejlet mand i transfervinduet, men han er glad for, at han nu har sat sin signatur på en kontrakt med FC Midtjylland. Sammen skal de blive Danmarks bedste, siger Pusic

Esbjergs målscorer Martin Pusic smutter fra OBs Espen Ruud (Foto: Lars Poulsen)
Esbjergs målscorer Martin Pusic smutter fra OBs Espen Ruud (Foto: Lars Poulsen)

Martin Pusic er klar for FC Midtjylland, og kroaten sætter ord på de kommende udfordringer, som han ser meget frem til i FC Midtjylland.

Superliga-topscoreren skifter på sidstedagen i transfervinduet fra Esbjerg fB, og nu gælder det det midtjyske mandskab, der overvintrer på førstepladsen i Superligaen.

Martin Pusic om skiftet til FCM

- Jeg har en rigtig god følelse i kroppen. Vi har talt i et stykke tid, og klubben har store ambitioner ligesom mig. Så jeg er glad for at have skrevet under med FC Midtjylland nu, siger Martin Pusic til tipsbladet.dk.

Den kroatiske skarpretter fortæller desuden, at han var en ombejlet herre her sidst i transfervinduet. FC København og Brøndby IF er blevet nævnt på rygtebørsen, men Pusic afviser at kommentere konkrete navne. Han vil dog gerne fortælle, at der var flere klubber, som gerne ville have ham.

- Der har været mange interesserede - også længt væk fra. Men jeg har haft for øje, at jeg gerne ville spille europæisk fodbold, og det tror jeg, at jeg kan opnå i FC Midtjylland. Jeg vil gerne spille Champions League eller Europa League, og det kan vi gøre her. Om et par år skal FC Midtjylland være det klart bedste hold i Danmark, lyder det videre fra manden bag ni Superliga-scoringer i denne sæson.

Pusic-overgang endelig på plads

Esbjerg snyder OB: Henter angriber i La Liga

Pusic har aldrig lagt skjul på, at hans drømme og ambitioner peger i retningen af et Bundesliga-skifte, og han ser FC Midtjylland som et godt skridt mod vejen til at opfylde det mål.

- Det er et skridt mod min ambition om at komme til Bundesligaen. At komme til FC Midtjylland er et godt og stort skridt for mig, og lige nu tænker jeg ikke så meget på, at jeg længere hen gerne vil til Bundesligaen. Nu handler det om FC Midtjylland, og jeg ser frem til at komme i kamp. De har store ambitioner og vil vinde titlen, og det vil jeg også.

Han slutter sig nu til en trup, der i forvejen tæller Morten 'Duncan' Rasmussen, Marcos Ureña og Paul Onuachu, men han tør ikke i forvejen at spå om mulighederne for at erobre sig en stamplads.

- Det må du spørge træneren om. Det er ikke noget, jeg bruger så meget tid på. Der er gode angribere i klubben, men klubben ville have mig, så jeg ser frem til at komme i kamp, siger Martin Pusic.

Han lægger nu tiden i Esbjerg fB bag sig, og han har kun gode ting at sige om det år, han nåede at tilbringe i den vestjyske klub.

- Jeg kan se tilbage på en succesfuld tid i Esbjerg, hvor jeg gav alt, hvad jeg havde. Men jeg følte, at tidspunktet var rigtigt i forhold til at komme videre og tage det næste skridt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.