Før guldbrag mod Brøndby: Kæk kommentar fra FCM-træner

Ulvene glæder sig til opgøret mod Brøndby, selvom FCM-trænerens hukommelse pludselig svigtede

FARUM (Ekstra Bladet): Det kan være svært at fokusere på egne kampe, men FC Midtjylland gør et forsøg dette forår, selvom parløbet med Brøndby er så intenst som nogensinde.

Cheftræner Jess Thorup var efter sejren i det kække hjørne og havde for en stund glemt kampprogrammet.

- Hvem møder vi torsdag?, lød det med et smil fra træneren, der ikke ville bruge for mange ord på den kommende kamp mod Brøndby, som man ligger helt lige med i tabellen.

Kun en FCM-mand på banen kendte resultat af derbyet i Brøndby. Rutinerede Jakob Poulsen var blevet spurgt, om han ville høre det og takkede ja.

- Det havde ingen indflydelse i dag. Vi har prøvet det mange gange. Det virker til, at det ikke har den store betydning, så det er fedt, siger han.

Guldduellen  mellem FCM og Brøndby er på sit højeste, men der er fortsat mange kampe tilbage i mesterskabsspillet, minder ulvenes træner om.

- Alle vil gerne skrige den her kamp på torsdag op til, at den afgør det hele. Selvfølgelig glæder vi os til det, siger Thorup.

FCM vandt 2-1 i Farum. Sejren kom til trods for 120 minutter i benene fra pokalen torsdag og karantæne til en række nøglespillere.

Blev den store FCK-skurk: 'Den værste følelse'

Se karaktererne: Han var helt i top for Brøndby - profil dumpede hos FCK

Brøndby-fest manglede kun én ting: - Havde fuldendt forrygende forestilling