Fyrtårn skal afløse Berggreen

Hobro-sendt på overarbejde i transfervinduets sidste timer efter salget af Emil Berggreen - Paul Onuachu topfavorit til at afløse

Paul Onuachu er en usleben diamant i FC Midtjylland, der har brug for spilletid (Foto: Lars Poulsen)
Paul Onuachu er en usleben diamant i FC Midtjylland, der har brug for spilletid (Foto: Lars Poulsen)

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen har fået noget af en presbold med bare et par døgn tilbage af vinterens transfervindue.

Emil Berggreen var tidligere på ugen et smut forbi Eintracht Braunschweig for at kigge på forholdene, men da han vendte hjem til Hobro, så meddelte han samtidig kllubben, at han ville blive.

Den besked blev ændret omkring middagstid i dag. På træningslejren i Tyrkiet meddelte Emil Berggreen Hobro, at udspillet fra Bundesliga-bejlerne nu var af en karaktér, så hans beslutning var ændret.

Og Hobro-træner Jonas Dal bekræfter nu over for Ekstra Bladet, at spilleren er tabt.

- Hvornår spiller Emil Berggreen sin næste kamp for Hobro?

- Det gør han vel tidligst om to et halvt år, når hans aftale i Braunschweig udløber, ler Jonas Dal og tilføjer:

- Det er selvfølgelig et stort tab for os, fordi Emil Berggreen har været umådeligt vigtig for os. Men må jeg ikke understrege, at vi er utroligt stolte af, at vi i Hobro har været i stand til at sende en spiller til en klub, der stræber efter at komme i Bundesligaen, siger Jonas Dal, som understreger, at Hobro har brug for at hente en afløser.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så er FC Midtjylland-angriberen Paul Onuachu på vej til Hobro. Ulvene skal lige have de sidste formaliteter på plads omkring Martin Pusics tilgang på plads. Det sker i aften og tidligt søndag, når angriberen ankommer til FCM-lejren i Portugal.

Når det er ordnet, så rykker Paul Onuachu til Hobro. Oprykkerne har traditionelt gode relationer til FC Midtjylland og har i flere tilfælde har FCM-spillere haft stor gavn af at være kortvarigt i Hobro.

0 kommentarer
Vis kommentarer