Glen joker om karrierestop: - Håber de splitter FCM ad

SønderjyskE-træneren håber, at Mads Albæk, Rilwan Hassan og Patrick Banggaard kommer til at gøre ondt på deres tidligere klub, når de søndag møder FC Midtjylland i 3F Superligaen.

Glen Riddersholm peger på, at det var ham, der fik den nye FCM-træner Brian Priske til at stoppe med at spille fodbold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Glen Riddersholm peger på, at det var ham, der fik den nye FCM-træner Brian Priske til at stoppe med at spille fodbold. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Søndag tager SønderjyskE imod FC Midtjylland i 3F Superligaen. Kampen bliver Brian Priskes første i spidsen for FC Midtjylland, mens flere SønderjyskE-spillere skal spille imod deres gamle klub for første gang.

Samtidig er det også kampen mellem et tidligere makkerpar i form af Glen Riddersholm og Brian Priske. Riddersholm har haft Priske som assistent i FC Midtjylland, og SønderjyskE-træneren ser frem til mødet med den nye FCM-træner, selvom han gerne havde set, at den midtjyske klub havde ventet med at rokere på trænerposten.

-Vi ved ikke, hvad de kommer med af spillere, skifter de formation og så videre. Det trænerskifte kunne de godt have udsat til på mandag, siger han ifølge fcm.dk.

-Jeg fik jo Priske til at stoppe med at spille fodbold, så han kunne komme til FC Midtjylland som assistent. Det bliver sjovt og spændende, at vi nu møder hinanden som cheftræner for hver sin klub, siger han.

Mads Albæk, Patrick Banggaard og Rilwan Hassan har alle en fortid i FC Midtjylland, og nu kan de se frem til at møde deres gamle arbejdsgiver for første gang. Ifølge Glen Riddersholm bliver det spændende at se, hvordan trioen reagerer på kampen, men han håber, at de kommer til at terrorisere FCM-mandskabet.

-Jeg har jo prøvet det før, men så vidt jeg ved, er det første gang, de tre nævnte spillere skal møde FC Midtjylland, og jeg kan kun gisne om, hvordan de reagerer. Selvfølgelig er der en mental ting i det, men jeg håber, den bliver positiv for os. Det bliver en speciel kamp for Banggaard, Mads og Rilwan, men jeg håber, de går ud og, undskyld sproget, splitter FC Midtjylland ad, siger han.

Kampen mellem SønderjyskE og FC Midtjylland fløjtes i gang søndag kl. 16:00.

Johan Larsson er på vej tilbage til dansk fodbold. Foto: Jens Dresling Superligaen Medie: Brøndby og AGF i transferkrig

Brian Priske er blevet ny cheftræner i FC Midtjylland, og derfor stopper han som scout for det danske landshold. Foto: Helle Arensbak. FC Midtjylland Ny Superliga-træner dropper job

Både Paul Onuachu og Marc Dal Hende kan være væk fra Herning, når vinduet smækker i. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Her er Superligaens hotteste salgsemner

6 kommentarer
Vis kommentarer