Guld-Glen har skrevet under på ny kontrakt

Glen Riddersholm skal efter sommerferien være assistent-træner for Brandes U14-hold. Samarbejdet er mest for sjov og en personlig vennetjeneste, forklarer formanden i klubben

Knapt har Glen lagt trænergerningen på hylden, før han er tilbage på banen - dog på et noget andet niveau. Her møder han pressen efter sin afsked med FC Midtjylland. (Foto: Anders Brohus)

Glen Riddersholm pludselige opsigelse i FC Midtjylland sendte chok-bølger gennem fodbold-Danmark, da det kom frem torsdag aften.

På trods af, at den gæve midtjyde havde hjemtaget DM-guldet for første gang i klubbens historie, kunne han ikke forlig sig med den måde, tingene blev gjort i klubben, og derfor valgte han at sige stop efter fire år som cheftræner for 'Ulvene'.

Og der er nok ikke nogen, der er tvivl om, at mange klubber gerne vil han fingre i den dygtige træner. Derfor kan det godt lyde som lidt af en overraskelse, når man hører, hvor Glen Riddersholm skal fortsætte sin trænerkarriere efter sommerferien. Han skal nemlig være assistent-træner for Brande IF's U14-hold.

Glen Riddersholm får travlt med familien i den kommende tid. (Foto: Claus Bonnerup9 Superligaen Guld-Glen joker: Her er mit nye job

Det skrev holdets træner Tommy Jensen fredag aften på facebook, hvor han også lagde et billede af kontrakten op som bevis.

'Det har været en meget bevægende dag med en stor nedtur ved at skulle sige farvel til min gode ven og kollega, Glen Riddersholm. Optur er det dog, at vi efter sommerferien får lejlighed til at genoptage vores gamle makkerskab, men nu med omvendte roller. Jeg glæder mig', skrev han i sin opdatering.

Tommy Jensen er udover at være tilknyttet FCM som leder af klubsamarbejdet med Brande IF en særdeles god privat bekendt af Glen Riddersholm. På kontrakten er der også indført en klausul, der betyder, at Glen Riddersholm kan komme ud af kontrakten, hvis der dukker noget andet op. Det vil i så fald koste Guld-Glen en middag til cheftræneren og hans familie.

Mest for sjov
Brande IF's bestyrelsesformand, Michael Koch, bekræfter over for Ekstra Bladet, at kontrakten ikke er et falsum.

- Han kommer nok ned og er med til et par træninger efter sommerferien, hvis han ikke får et andet job inden da, og det er så nok det. Tommy og Glen er gode venner, så det er mest en vennetjeneste, siger Michael Koch.

- Vi er blevet spurgt en del gange, om det er en joke, og det er det ikke. Glen elsker fodbold og er kommet meget hernede, men selvfølgelig er det mest for sjov, at de har lavet den her aftale, fortsætter bestyrelseformanden og fortæller, at jobbet er ulønnet.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Glen Riddersholm, men han har ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

34 kommentarer
Vis kommentarer