Han er kæmpe-favorit som Guld-Glens afløser

Farvel-Glen: Derfor er Kasper Hjulmand oddssætternes klart bedste bud som ny FC Midtjylland-træner

Brian Priske er også blandt bookmakernes favoritter til at blive ny cheftræner - hvilket han selv afviser.

Et navn var oplagt, da de forskellige spilleselskaber efter Glen Riddersholms overraskende exit kom med deres bud på den kommende træner for FC Midtjylland.

Valget står ifølge dem mellem Kasper Hjulmand, til dels Hobro-træner Jonas Dal og ellers alle de andre som outsidere.

Den tidligere FC Nordsjælland og Mainz 05-træner er den altoverskyggende favorit, når man kigger på markedet på tværs af bookmakere.

Hos Unibet er Hjulmand faldet helt ned til 1,40 gange pengene som afløser for Guld-Glen Riddersholm.

- Hvilket skyldes mængden af indsatser. Da vi åbnede spillet kom hovedparten af indsatserne med det samme det på Hjulmand, fortæller Per Marxen, dansk pressechef for Unibet.

Allan Olsen Modigt men egoistisk, Glen!

Torsdag aften lå de fleste bookmakere omkring odds 2,25 på Kasper Hjulmand. Grunden til statussen som storfavorit er simpel:

- Fordi han er ledig på markedet. Han blev kendt som FC Nordsjælland-træner, men er oprindeligt fra Aalborg, og fodboldfilosofisk passer han godt til FC Midtjylland, konstaterer Marxen.

Kasper Hjulmand er det oplagte valg, mener bookmakerne. (Foto: AP)
Kasper Hjulmand er det oplagte valg, mener bookmakerne. (Foto: AP)
 

Hos Danske Spil har man også Kasper Hjulmand som storfavorit, om end de første store penge blev placeret på Hobros Jonas Dal.

- Vi begyndte med odds ti på Dal, men det fik massive indskud og røg hurtigt ned i odds fire. Men Hjulmand er favorit, fordi han sammen med Michael Laudrup er det største danske trænernavn, som er ledig på markedet. Den ligger lige til højrebenet, konstaterer Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil.

Glen Riddersholm brugte ferien i Tyrkiet til at gennemtænke fremtiden (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Derfor sprængte Glen bomben: Kunne ikke løgnen mere

Ikke mindst fordi Kasper Hjulmands tidligere assistent Flemming Pedersen lige et blevet ansat i Brentford, som i Matthew Benham deler ejer med FC Midtjylland.

- Den eneste grund til at ansætte Jonas Dal er, hvis det skal gå rigtig stærkt. Han er en mand, som både kender Superligaen og klubben indefra, siger Jan Trier.

Fredag formiddag måtte også Danske Spil sænke oddset på Hjulmand, som i skrivende stund står i 1,90 som ny FCM-træner.

FCM-anfører Kristian Bach Baks første reaktion var vrede ...

- Hvorfor ikke forfremme Brian Priske (billedet), spørger Stig Tøfting (Foto: Rasmus Baaner) FC Midtjylland Tøffe: Glens afløser kan allerede være i klubben

17 kommentarer
Vis kommentarer