Her er klubberne der scouter FC Midtjyllands storkamp

Klubber fra England, Tyskland, Frankrig og Danmark er på plads i Herning torsdag aften for at se FC Midtjyllands Europa League-kamp mod Manchester United

Tim Sparv i godt humør før stormødet med Manchester United. (Foto: Lars Poulsen)
Tim Sparv i godt humør før stormødet med Manchester United. (Foto: Lars Poulsen)

Lad det være sagt med det samme: De fleste storklubber ved allerede, at David de Gea er en strålende målmand, at Anthony Martial er en talentfuld angriber, og at Memphis Depay er god til at trække ind i banen og afslutte.

Derfor er det selvfølgelig interessant at se på, hvilke klubber der er på plads på stadion til opgøret mellem FC Midtjylland og Manchester United.

For selv om der kan være klubber, der kigger på en bestemt spiller fra Manchester United, er det mere sandsynligt, at de fleste af klubberne, der er på plads, kigger på, hvordan FC Midtjylland-spillerne gør det. Som Pione Sisto, der for første gang i lang tid virker til at være helt skadesfri.

FCM er ligeglade med Rooney-fravær

Tipsbladet.dk kan nu løfte lidt af sløret for, hvilke klubber der er repræsenteret på tilskuerpladserne, når de to hold spiller klokken 19.00 i Herning.

Fra England er Kasper Schmeichels mandskab Leicester City, der fører Premier League, på plads. Det samme er Chelsea FC, der har fået lidt gang i maskinen igen, efter José Mourinho fik en fyreseddel. Også Jores Okores Aston Villa er på plads, mens Southampton, som FCM sendte ud af Europa League-kvalifikationen, også kigger på kampen.

Det er langt fra utænkeligt, at de mange scouts vil holde et ekstra vågent øje med denne FCM-guldfugl. (Foto: Lars Poulsen)
Det er langt fra utænkeligt, at de mange scouts vil holde et ekstra vågent øje med denne FCM-guldfugl. (Foto: Lars Poulsen)
 

Fra Tyskland er VfB Stuttgart og HSV repræsenterede - som klubberne i øvrigt har været det til flere af FCM's Europa League-kampe i efteråret, hvilket naturligvis er interessant. Også hovedstadsklubben Hertha Berlin er på plads.

Også franske klubber har fundet vej til Herning, hvor Nantes, der tidligere har haft Kian Hansen i truppen, kigger på netop Hansen og resten af FCM-holdet. Også Lille, der som Stuttgart har kigget på flere af efterårets Europa League-kampe, er på plads.

De danske klubber AaB og Viborg er også på plads - for AaB's vedkommende er det formentlig som en del af forberedelsen til mødet med FCM den 29. februar i Herning - første runde af forårets Superliga-runde.

Også en del danske agenter er på plads.

Van Gaal fik nok i Herning: I glemmer helt FC Midtjylland