Hidsig transferjagt: FCM henter VM-spiller

De danske mestre forstærker sig på venstre back-positionen, hvor man henter fra den bedste franske række

Transferdøgnet: Panelet om de fedeste handler i Superligaen

FC Midtjylland er klar med endnu en forstærkning i dette transfervindue.

Denne gang er der tale om en ny spiller til venstre back-positionen, som i foråret skal supplere og presse midtjydernes målfarlige wingback, Marc Dal Hende.

Midtjydernes topfolk har haft to potentielle emner i kikkerten, men valget er faldet på den polske venstre back Rafal Kurzawa, der senest har gjort sig i den franske bundklub Amiens. Handlen bliver i første ombæring en lejeaftale for foråret, og hvis ulvene kan lide, hvad de ser, så har man en købsoption på polakken.

Kurzawa var med i Polens VM-trup i sommer, hvor han fik spilletid i den sidste gruppekamp mod Japan. Her lagde han op til polakkernes matchvinder-mål.

I alt har den offensive wingback fået syv landskampe for Polen og senest været med i Nations League.

26-årige Rafal Kurzawa kom til den bedste franske række op til denne sæson, men polakken har aldrig for alvor bidt sig fast i Amiens. Kurzawa har fået 11 kampe for sin franske klub - de fleste som indskifter.

Den polske venstre back har tidligere spillet i Gornik Zabrze i hjemlandet.

Tidligere i dette transfervindue har FC Midtjylland budt på FC Nordsjællands Mads Valentin, men den handel blev aldrig til noget. Aftalen med Rafal Kurzawa er dermed også et signal om, at ulvene trækker følehornene til sig omkring FCN-spilleren.

I den anden ende af banen skulle det være sikkert, at de forsvarende danske mestre henter den 19-årige brasilianer Junior Brumado på en femårig aftale fra Bahia.

FC Midtjylland og Claus Steinlein henter endnu en brasilianer ind på en lang aftale. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Transfer Transfer på plads: FC Midtjylland henter Onuachu-afløser

Midtjylland bruger dagens sidste transferdag på spillerjagt. Foto: Claus Bonnerup Transfer Intens transferafslutning: FCM jagter to nye emner

FC Midtjylland byder ti mio. kr. for Mads 'Mini' Pedersen (i rødt). Foto: Lars Poulsen FC Midtjylland FCM spiller med musklerne: Byder ti mio. for Superliga-profil

10 kommentarer
Vis kommentarer