Hollandsk klub kalder Rafael van der Vaart til forhandlingsbordet

SC Telstar regner med at sætte sig ved forhandlingsbordet med Rafael van der Vaart om et par uger

Van der Vaart har højst sandsynligt trukket i FCM trøjen for sidste gang. Foto: Jens Dresling/Polfoto.
Van der Vaart har højst sandsynligt trukket i FCM trøjen for sidste gang. Foto: Jens Dresling/Polfoto.

Rafael van der Vaart skal snart finde ud af, hvad fremtiden bringer. Han forlader FC Midtjylland efter denne sæson, og han vil spille minimum et år mere. Spørgsmålet er bare, hvor det bliver.

Esbjerg fB har været nævnt som en bejler, og den vestjyske klub giver da også god mening på mange måder. Rafael van der Vaart bor til dagligt i Esbjerg sammen med sin håndboldspillende kæreste, og Esbjerg fB har hollændere på en række nøgleposter. Onsdag meldte den lille hollandske klub SC Telstar sig dog officielt på banen. Telstar, der til dagligt huserer i Hollands næstbedste række, hører til i den region, Rafael van der Vaart er født, og de vil meget gerne have fingre i midtbanespilleren.

Indtil videre er det ikke blevet til mere end snak i medierne, men SC Telstars direktør, Piet Buter, satser på at sætte sig ved forhandlingsbordet med Rafael van der Vaart om et par uger.

- Når Rafael er i Holland, sætter vi os ned. Det bliver sandsynligvis om et par uger. Vi vil fortælle ham vores historie og overbevise ham om vores planer med ham. Han vil ikke være i stand til at træne med hver gang og spille alle kampe, men han vil få stor værdi for Telstar. Hans ankomst vil give hele klubben et løft, siger Piet Buter til Noordhollands Dagblad og tilføjer:

- Vi har ikke travlt, og lige nu koncentrerer vi os om kampene. Lige nu er det kun en idé - men en seriøs idé.

Telstar-direktøren har allerede været i dialog med Rafael van der Vaarts far, Ramon, og hvis man skal tro Piet Buter, er det ikke Esbjerg fB, der står øverst på FCM-spillerens ønskeliste.

- Jeg kan forstå på hans far, at han ønsker at spille i Holland, lyder det fra direktøren.

Rafael van der Vaart har blot fået to korte indhop for FC Midtjylland i denne sæson.

Brøndby-spillerne havde fri fra træning: Så overraskede de Zorniger

På vej væk: Arbejder hårdt på van der Vaart-aftale

Racisme-sag udvikler sig: 'Agenda mod mig - jeg skal nærmest blive skudt'