Igboun-dramaet kulminerer: FCM siger nej

36 timers intens jagt på en Igboun-afløser endt resultatløst for FCM, der nu afviser Shanghai-bud

FC Midtjylland blev transfervinduets danske centrum. Her kan du høre klubbens sportsdirektør, Claus Steinlein, snakke Igboun, Sisto og Pusic umiddelbart efter midnat (Video: Tariq Khan)

Gennem det meste af januar har FC Midtjylland forberedt sig på Sylvester Igbouns mulige afgang. Da buddet endelig kom var det alt for sent for ulvene, der netop har afvist Shanghai-buddet på 11.3 mio. kr. og har meddelt spilleren, at han ikke kommer af sted denne gang.

Dermed vægter FC Midtjylland klart det sportslige tungere end de menneskelige hensyn i forhold til Sylvester Igboun, der stod til at kunne score 15 mio kr. efter skat.

FC Midtjylland Så meget er der budt på FCM-stjernen

FC Midtjylland havde lovet Sylvester Igboun, at de ikke ville stå i vejen, når buddet kom. Men Shanghai-buddet tikkede ind ved middagstid i går, og det efterlod FCM i en hektisk jagt over hals og hoved for at lande en spiller, der kunne afløse Igboun, som er en nøglespiller både offensivt og defensivt.

FC Midtjylland har været gennem omkring 20 emner - både i Danmark og udlandet, men ønskekandidaten valgte for få timer siden at sige nej.

- Sylvester Igboun spiller foråret i FC Midtjylland, siger Claus Steinlein.

Se gæsterne i Ekstra Bladets transfer-studie diskutere Sylvester Igbouns mulige transfer

0 kommentarer
Vis kommentarer