Iskold luft mellem Glen og FCM-ledelsen

Den tidligere FCM-træner Glen Riddersholm var tilbage på sin gamle hjemmebane for første gang siden den dramatiske exit sidste år. Men forholdet til FCM-ledelsen er stadig ikke optimal

Det kommer som lyn fra en klar himmel, da Glen Riddersholm og FC Midtjylland i juni sidste år offentliggjorde, at succestræneren med øjeblikkelig virkning stoppede i klubben.

FCM havde måneden forinden sikret sig klubbens første mesterskab med Riddersholm i trænersædet, men den karismatiske træner var nødsaget til at tage 'den sværeste beslutning i sit liv', eftersom har ikke var enig  i den retning, som klubben bevægede sig i.

Næsten et år senere var Riddersholm så tilbage på sin gamle hjemmebane for første gang siden det dramatiske brud - denne gang på modstandere-holdets bænk, da han sammen med resten af AGF-mandskabet spillede 1-1 med midtjyderne.

Glen Riddersholm forklarer tilbage i juni, hvorfor han stopper i FCM. (Foto: Anders Brohus)
Glen Riddersholm forklarer tilbage i juni, hvorfor han stopper i FCM. (Foto: Anders Brohus)
 

Efter kampen blev Riddersholm interviewet i Onside-studiet om selve kampen, men også om den pludselige skilsmisse med FCM-toppen. Og det lyder bestemt ikke som om, at den iskolde luft er tøet op mellem de tidligere kollegaer.

- Det var en bevægende og emotionel dag for mig. Det var en stor oplevelse, at folk tog så godt imod mig. Jeg vil se tilbage på det som en dejlig dag. MCH Arena er et fantastisk stadion. Jeg har delt mange gode oplevelser her, så jeg glæder mig til at komme tilbage og tage alle tre point, sagde Riddersholm. 

Du fik en dramatisk exit herfra. Er du på håndtryk sammen med en Claus Steinlein en dag som i dag?, spurgte værten Helle Smidstrup.

- Nej, det kan jeg roligt sige, jeg ikke er. Men jeg er på håndtryk med 99,9 procent af alle de mennesker der er her. Og selvom afslutningen var dramatisk for nogen, fordi den var så overraskende, så var det ikke dramatisk i forhold til spillere, stab, tilskuere og alle de folk, der har fulgt FCM i mange år.

- Det var en beslutning, der var gennemtænkt, og jeg har ikke fortrudt den et sekund, fastslår Glen.

Nu spurgte jeg til Claus Steinlein. Hvad med Rasmus Ankersen?

- Jamen ham har jeg ikke set i lang tid. Jeg tror kun, at han stikker næsen frem, når det går godt, kom det spydigt fra den tidligere FCM-træner.

Ekstra Bladet forsøgte også at få en kommentar fra Riddersholm omkring det anspændte forhold mellem ham og sportschef Claus Steinlein. Svaret kom prompte og usentimentalt.

– Nej, hvorfor skulle jeg snakke med Claus Steinlein. Det er jo en dialog, som han har valgt at afbryde, svarede den nuværende AGF-træner.

TV: Se hele interviewet med Glen Riddersholm i videoen øverst i artiklen

TV: Gense målene fra opgøret mellem FCM og AGF:

 

35 kommentarer
Vis kommentarer