Jubler efter FCM-handel: Sådan en handel har altid været umulig

AIK kan slet ikke få armene ned, efter at det lykkedes at købe Kristoffer Olsson i FC Midtjylland

Foto: Kim Leland/Polfoto
Foto: Kim Leland/Polfoto

Kristoffer Olsson er vendt hjem til svensk fodbold og AIK, der i januar købte midtbanespilleren i FC Midtjylland, hvor han var blevet en smule tilovers efter Rafael van der Vaarts indtog på den jyske hede.

I AIK skal Olsson næppe frygte at blive til overs. De svenske vicemestre er således helt oppe at ringe over, at det lykkedes at få anføreren for nationens U21-landshold hjem til Stockholm.

- Vi er meget stolte. Virkelig. For AIK er det virkelig et statement. Det her er ikke en handel, som vi har kunnet klare tidligere. Vi har ikke haft midlerne, og vi har ikke haft musklerne. Vi har kunnet drømme og tænke tanken, og der er sikkert nogle, der tænker, at vi bør gå efter sådanne spillere noget oftere. Ja, det gør vi også, hvis vi har mulighederne, siger AIK's sportschef Björn Wesström til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Vi har arbejdet hårdt i mange år på at nå hertil, så for mig og for os er det her en symbolsk handel. Det kan gå både godt og dårligt for Kristoffer, men i forhold til de signaler, som vi sender, er sådan en handel et stort skridt på den rejse, som aldrig slutter.

Kristoffer Olsson har angiveligt indbragt FC Midtjylland syv millioner kroner, og desuden indeholder transferen mellem AIK og FCM en videresalgsklausul på 20 procent.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: FCM: Vi er blevet markant stærkere

Se også: Det store transfer-overblik: Her er de vigtigste handler

Se også: FC Midtjylland sender to talenter til Skive

Se også: FCM sælger svensk reserve til Stockholm

7 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere