Juventus holder øje med Sisto

De to portugisiske topklubber FC Porto og Sporting er klar til budkrig om Pione Sisto. De mangefoldige, italienske mestre Juventus lurer også

Det er nogle af Ruropas største klubber, der er parate til at kyle millioner i nakken på FC Midtjylland for at hente Pione Sisto. (Foto: Ernst van Norde)
Det er nogle af Ruropas største klubber, der er parate til at kyle millioner i nakken på FC Midtjylland for at hente Pione Sisto. (Foto: Ernst van Norde)

Der bliver nok at se til for FC Midtjyllands ledelse og Pione Sistos agent Jonas Ankersen til sommer.

Med flere konkrete bud heraf et over 30 mio. kr. vil der med stor sandsynlighed indløbe mange flere, når transfervinduet åbner igen i juli.

Så rasende var Igboun - ballade på FCM-hotellet i Portugal

Det er primært Bundesliga-klubber og senest portugisiske topklubber der er længst fremme med interessen på Pione Sisto.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har omkring 20 europæiske klubber henvendt sig til FCM de seneste måneder på Pione Sisto. Nogle med et bud. Andre har hørt på priskravet og chancerne for at snuppe ham.
 
Kikset transfer: Igboun er skuffet og ked af det

De to portugisiske storklubber FC Porto og Sporting har sat gang i et større arbejde for at lokke Pione Sisto til Portugal til sommer, og det er forventet, at der igen indløber et bud fra den kant.

Bundesliga-klubben HSV har det seneste halve år arbejdet meget seriøst med at både scoute Pione Sisto og lære ham bedre at kende. Det er med afstand den klub, der har gjort det største forarbejde på at hente Sisto til sommer.

Derfor glippede FCM-juvels kæmpe-skifte til Kina

Klubber som Valencia, Lille, Lyon, Napoli, Juventus, Werder Bremen, Aston Villa, Everton, Hoffenheim og Trabzonspor har gennem efteråret været på flere besøg på MCH Arena og andre Superliga-stadions for at scoute Pione Sisto, der scorede syv mål i efteråret.

Det er næsten givet, at Pione Sisto havner i en stor europæisk liga, hvor pilen lige nu peger kraftigt i retning af Bundesligaen eller Portugal.

Æd den, FCK: Her er Superligaens muskelhund!

Borussia Mönchengladbachs danske scout Ove Flindt Bjerg advarer dog om, at det langt fra er givet, at Pione Sisto bliver en succes, hvis han skifter til eksempelvis Bundesligaen.

- Jeg er nok lidt skeptisk omkring ham. Selvfølgelig er han en dygtig spiller set med danske briller, og han kan sikkert også være med til at vinde mesterskabet. Men lige nu synes jeg personligt, at der er stor afstand til Bundesligaen for ham, som er mere fysisk krævende og kræver mere teamwork, siger Ove Flindt Bjerg

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.