Kristian Bak stopper karrieren - og bliver assistent i FCM

Kristian Bak stopper sin aktive karriere. Han bliver dog i FC Midtjylland, hvor han afløser Brian Priske som assistenttræner

FC Midtjylland vinker efter sæsonen farvel til Brian Priske, der i dag er blevet præsenteret som ny assistenttræner for Ståle Solbakken i FC København. Det har tvunget ulvene på jagt efter en afløser, og denne har klubben fundet internt.

Kristian Bak er således ny assistenttræner i FC Midtjylland. Det betyder samtidig, at han indstiller sin aktive karriere.

- Jeg er vildt taknemmelig for, at klubben giver mig sådan en chance. Det er det, jeg altid har drømt om, når karrieren er slut, og det er den så nu. Jeg er selvfølgelig ked af at skulle stoppe karrieren, men utrolig lykkelig over det, jeg skal.

Brian Priske, nuværende assistenttræner, fortsætter i FCK.

- Jeg har i de senest par år vidst, at jeg gerne vil være træner. Og det er klart, når man har været skadet i et år, har man tænkt nogle tanker. Jeg har altid haft svært ved at sige nej til FCM, når de er gerne vil have mig til noget. Og jeg er bare beæret og stolt over, at jeg skal være træner i min klub. Jeg glæder mig så meget og går ydmygt til opgaven, siger Kristian Bak til fcm.dk.

Randers' stopper vil gerne sige pænt farvel til Colin Todd, selvom de reelt ikke længere har noget at spille for (Foto: Tobias Nicolai) Randers FC Randers-stopper: Todd-afsked giver os motivation

Cheftræner Jess Thorup ser frem til samarbejdet med Kristian Bak.

- Jeg er glad for, at Kristian har lyst til at indgå i teamet. Han er om nogen et ikon i FCM, og at få en person som Bak ind i trænerteamet glæder jeg mig meget til. Det er jeg sikker på bliver godt.

- Det er klart, at Bak skulle gøre op med sig selv, om han var klar til at stille støvlerne på hylden. Han har haft en fantastisk karriere, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham i trænerteamet, siger Jess Thorup.

Kristan Bak nåede at spille 306 kampe for FC Midtjylland.

Brian Priske bliver assistent for Ståle Solbakken i FCK (Foto: Ernst van Norde) FC København Ståle 'stjæler' assistent hos rival

2 kommentarer
Vis kommentarer