Annonce:
Annonce:

Legia-vrøvl: Det farligste hold tabte

Sarkastisk Jess Thorup glædede sig over premieresejren i Europa League

Legia fik bid af ulvene (Foto: Ernst van Norde)
Legia fik bid af ulvene (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

HERNING (Ekstra Bladet): Legias norske træner Henning Berg forsøgte formentlig at være seriøs, men han kom til at levere aftenens morsomste indslag, da han efter premierenederlaget til FC Midtjylland i Europa League udlagde sin opfattelse af kampen.

- Det var en tæt og lige kamp. Og jeg synes, at det hold, der skabte flest chancer, tabte, var de første ord fra manden, der vandt Premier League med både Manchester United og Blackburn, da han var aktiv.

Det var svært ikke at sidde og trække lidt på smilebåndet af den bemærkning. Og FCM-træner Jess Thorup havde da også svært ved at genkende Bergs syn på opgøret.

- Hvis det er en chance at få et hjørnespark, så har han da ret, smilede ulvenes chef sarkastisk.

- Jeg mener, at Legia får én chance i anden halvleg, og det var det, slog Jess Thorup så fast og glædede sig over, at FC Midtjylland har fundet den internationale recept.

- Jeg synes, vi har lært meget, siden vi leverede en skidt halvleg mod Apoel. Og vi har nu spillet syv kampe i Europa, hvor vi stort set hele vejen har haft en yderst solid defensiv. Vi er utroligt svære at score mod, sagde Jess Thorup.

Og Henning Berg måtte ud fra sit meget polske perspektiv erkende, at lige præcis den defensive kynisme var forskellen på holdene.

- Med de chancer, som vi har i første halvleg, scorer vi normalt mål. Men uden mål vinder vi ingen kampe. Når modstanderen så scorer på den første chance, de får, så blev det afgørende, mente Henning Berg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: