Annonce:
Annonce:

LIVE: Ups, FCM! Præsenterer cheftræneren før tid

Thomas Thomasberg bliver torsdag klokken 15 præsenteret som ny cheftræner i FC Midtjylland - og det gør de ikke noget for at skjule i det midtjyske. Du kan se pressemødet direkte herunder

Boldekvilibrist og problembarn Pione Sisto er ikke kommet tættere på førsteholdstruppen i FC Midtjylland, blot fordi Thomas Thomasberg har overtaget tøjlerne i klubben, understreger adm. direktør Claus Steinlein

Thomasbergs indtog ændrer intet: Pione Sisto er færdig.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Hovsa!

Hvis der skulle være nogen, der stadig er i tvivl om, hvad FC Midtjyllands nye cheftræner hedder, så behøver de ikke tvivle længere.

For allerede en time før det stort anlagte pressemøde er sat til at gå i gang i Herning, har den midtjyske storklub afsløret navnet.

Da Ekstra Bladet mødte op på MCH Arena, havde FC Midtjylland således ikke gjort noget for at skjule, at den kommende mand i spidsen for ulvene er Thomas Thomasberg.

Allerede ved indgangen kunne man på tv-skærmene se et billede af den nu tidligere Randers FC-træner med teksten 'Velkommen Thomasberg'.

Så bliver det vist ikke mere tydeligt.

På FC Midtjyllands hjemmeside fremgår det nu også, at cheftræneren har fået en treårig aftale.

Foto: Anders Brohus
Foto: Anders Brohus
 

Annonce:

Forvirringen var ellers total i morges, da Herning Folkeblad kunne afsløre, at Häckens norske mestertræner Per-Mathias Høgmo var manden, man ville præsentere, men avisen ændrede efterfølgende mening.

Siden har Ekstra Bladet og en række andre danske medier ligeledes erfaret, at det er 48-årige Thomas Thomasberg, der nu skal forsøge at få Superliga-klubben ud af krisen.

Dagens pressemøde er sat til at gå i gang klokken 15.00, og her vil Ekstra Bladet naturligvis være til stede. Udover Thomas Thomasberg vil direktør Claus Steinlein og sportschef Svend Graversen også møde op for at svare på spørgsmål.

Præsentationen sker, ni dage efter klubben fyrede spanske Albert Capellas, i kølvandet på at midtjyderne missede en plads i top-6.

Fyringen var den anden i FC Midtjylland i denne sæson. Kort inde i sæsonen blev Bo Henriksen fyret efter lidt over et år på posten.

Du kan se FC Midtjyllands pressemøde fra MCH Arena fra klokken 15.00 og læs alle de bedste historier fra præsentationen på ekstrabladet.dk efterfølgende

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: