Lurer nyt kæmpe-salg? Europæisk mesterklub vild med FCM-stjerne

Den store FCM-profil Paul Onuachu er varm i belgiske Genk, der allerede råder over en anden angriber med stor Superliga-fortid i skikkelse af Marcus Ingvartsen

Det bliver nok svært at købe Paul Onuachu fri af FC Midtjylland, når den nigerianske angriber sammen med det danske hold skal spille Champions League-kvalifikation.

Men ifølge mediet Het Nieuwsblad vil den belgiske klub Genk alligevel gøre forsøget på at hente den 24-årige angriber.

Hvad FCM kræver for angriberen, skriver avisen ikke noget om, men beløbet er formentlig stort, da Sørloth blev solgt for op mod 135 millioner kroner. Avisen skriver, at Genk vil gøre alt, hvad klubben kan, for at få fat på den nigerianske angriber.

Genk har også Marcus Ingvartsen i truppen, og klubben satser fremadrettet på den danske angriber, men det bliver alligevel interessant at se, hvad det kan få af betydning for Ingvartsen, hvis Paul Onuachu lander i Belgien.

Onuacho fejrer en scoring mod Randers. Foto: Anita Graversen.
Onuacho fejrer en scoring mod Randers. Foto: Anita Graversen.

Den store nigerianske angriber var skadet i ryggen det meste af foråret, men da han kom tilbage, var han med til at sikre FC Midtjylland guldet.

Paul Onuachu har tidligeret været meldt interessant for blandt andre tyske klubber. Også engelske har kigget på nigerianeren, men det er tvivlsomt, om han kan få arbejdstilladelse i engelsk fodbold.

Onuachu har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2020 - han scorede 10 gange Superliga-sæsonen, hvor FCM altså sikrede sig det danske mesterskab. I alt tegnede han sig for 17 scoringer i 32 kampe for FCM.

Jorge sampaoli klapper Lionel Messi på kinden efter 0-0-kampen i Buenos Aires mod Peru i næstsidste spillerunde. Resultatet sendte Argentina ned på sjettepladsen inden sidste runde. Foto: AP VM 2018 Messi og co. rystet af sex-sag før VM

Der er skepsis omkring VAR-systemet på landsholdet. Foto: Lars Poulsen. VM 2018 Videodomme bliver mødt med skepsis på VM-holdet

Åge Hareide blev rasende på det danske pressemøde. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Rasende landstræner efter sejr: - Nu er det sidste gang, jeg siger det!

Christian Eriksen har stærke kort på hånden efter flere år med sublime præstationer i Premier League. Han er i weekenden blevet hjemme fra Sverige, fordi kæresten, Sabrina, skal føde parrets første barn. Hun er allerede gået over tid. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tottenham, Barcelona eller Real Madrid: Eriksen står med alle trumferne

76 kommentarer
Vis kommentarer