Målmandskabalen ruller: FCM-profil på vej væk

Johan Dahlin er tæt på at forlade FC Midtjylland til fordel for Malmö FF, hvis målmand med FCK-fortid skifter til klub med dansk træner

Få en FCM-transferstatus her

FC Midtjylland har præsenteret hele syv nye spillere denne sommer, og alene i denne uge har midtjyderne sagt goddag til to nye ansigter i form af Bozhidar Kraev og Gustav Wikheim - sidstnævnte kendte klubben dog i forvejen, men nu er sidste sæsons lejeaftale byttet ud med en permanent kontrakt.

Nu peger det mod, at FC Midtjylland skal til at tage afsked med et par spillere, og den første i rækken ser ud til at blive Johan Dahlin.

Fotbollskanalen skriver, at FC Midtjylland og Malmö FF er i de afsluttende forhandlinger, og at Johan Dahlin snart kan være tilbage i klubben, han repræsenterede fra 2009 til 2013. Der skal dog også være interesser fra andre klubber.

FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, bekræftede for tre uger siden over for tipsbladet.dk, at Johan Dahlin kan være på vej væk fra klubben.

- Status er, at vi er i dialog med ham om fremtiden, og han har givet udtryk for, at hans barn snart skal i skole, og at han gerne vil tilbage til Sverige på et tidspunkt. Så det kigger vi på. Dukker den rigtige målmand op, og kommer der et godt tilbud på Johan, kan vi sælge.Det er af familiemæssige årsager, at han gerne vil hjem til Sverige på et tidspunkt, lød det fra Steinlein.

Johan Dahlin ser ud til at være fortid i FC Midtjylland. Foto: AP
Johan Dahlin ser ud til at være fortid i FC Midtjylland. Foto: AP
 

Hvis Johan Dahlin skifter til Malmö FF, skal han kæmpe med den tidligere FC København-profil Johan Wiland om spilletiden, men Wiland er måske også på vej væk.

Den svenske målmand Johan Wiland er blevet 36 år, men han er stadig en ganske god målmand, og det har de tænkt sig at udnytte i Hammarby, hvor danske Jakob Michelsen er cheftræner.

Således fortæller Fotbollskanalen, at Johan Wiland er på vej til at skifte Malmö FF ud med Hammarby, og at hans afløser i Malmö FF bliver FC Midtjylland-målmand Johan Dahlin.

Den tidligere FCK-keeper Johan Wiland har sin familie boende i Stockholm, hvor Hammarby holder til, og målmanden er derfor interesseret i at komme tættere på familien og spille for Hammarby.

Ifølge Fotbollskanalen har Hammarby budt på Johan Wiland, og det virker til at være tæt på med en overgang. Keeperen har kun et halvt år igen af sin aftale med Malmö FF, så han bør ikke være specielt dyr.

FCM går shop-amok: Henter norsk stortalent

Før Superliga-start: Her er Midtjyllands planer

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT