Målmandsrokade i FCM: Tæt på dansk keeper i England

Mestrene er ved at hente tidligere U21 landsholdsmålmand Mikkel Andersen ind som reservemålmand

Mikkel Andersen her i aktion for Randers er tæt på en aftale med FCM (Foto: Claus Bonnerup)
Mikkel Andersen her i aktion for Randers er tæt på en aftale med FCM (Foto: Claus Bonnerup)

FCM har allerede hentet spillere på de høje hylder i dette transfervindue.

Men klubben køber også ind til bredden i truppen, og her er der en forstærkning på vej, som måske allerede kan præsenteres i denne uge.

Ekstra Bladet erfarer, at FC Midtjylland er i hed dialog med den 26-årige målmand Mikkel Andersen, der senest var i Superligaen i 2013-2014 sæsonen, hvor han var lejet ud til Randers.

Mikkel Andersen er på fri transfer fra Championship-klubben Reading, som han aldrig har fået sit store gennembrud i.

FCK skød et hektisk transfervindue i gang ved at hente Kasper Kusk i Twente (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Dansk fodbold Vild transfer-sommer: Det pønser din klub på

Det er primært som reservemålmand, at Mikkel Andersen skal hentes ind til FCM-truppen som suppleant for den svenske førstemålmand Johan Dahlin.

Ifølge Ekstra Bladets engelske pressekilder har to engelske klubber fra de lavere rækker henvendt sig til Mikkel Andersen, men begge har fået beskeden, at han så godt som har lukket en aftale med FC Midtjylland.

Tjekkiske Vaclav Kadlec her i kamp med Jores Okore i en U21 landskamp er tæt på Superliga-skifte (Foto: Katerina Suvola) Superligaen Dyreste spiller siden Borring: FCM tæt på vild transfer

Derfor må det anses som sandsynligt, at han inden for den næste uges tid skriver under med mestrene og bliver præsenteret.

Da Danmarks U21-landshold spillede EM på hjemmebane i 2011 var det Mikkel Andersen, der stod mellem stængerne. Han har ud over Randers senest været udlejet til Bristol Rovers og Portsmouth.

Superligaen FCM-boss om Brøndby-melding: Hvilken lommeregner bruger han?

Den 196 cm høje keeper blev allerede som 19-årig solgt fra AB til Reading, hvor han dog aldrig fik sit gennembrud.

FC Midtjylland har lige solgt Jakob Haugaard til Premier League-klubben Stoke, og han agerede i foråret reserve for Johan Dahlin, som klubben hentede i januar.

Haugaard stod faktisk de sidste vigtige kampe i foråret, der sikrede guld på grund af en Dahlin-skade.

Hvis Mikkel Andersen bliver lukket i denne uge, så er det sandsynligvis også farvel til Lasse Heinze, der ikke vil være tredjemålmand på længere sigt.

FCM forhandler om den tjekkiske offensiv-spiller Vaclav Kadlec, se ham score i Europa League

1 kommentar
Vis kommentarer