Mestrene køber stort i Tyskland: Henter Mukhtar Light

FC Midtjylland fyrer 18 mio. kr. af på Dominick Drexler i Holstein Kiel

Det tog ikke lang tid for FC Midtjylland at sikre det første profil-indkøb efter guldtriumfen.

Og mestrene tænker ambitiøst og henter tyske Dominick Drexler - en spiller, som i aftes var tæt på at fuldende en kæmpe-bedrift.

For Dominick Drexler har været stjernen på det Holstein Kiel mandskab, der akkurat missede oprykning til Bundesligaen - over to kampe var Wolsburg imidlertid for stor en mundfuld.

Indkøbet af Dominick Drexler er en decideret Mukhtar Light til heden.

En offensivspiller med blik for holdkammeraterne og modstandernes mål.

Dominick Drexler har været drivkraften i en stor Holstein Kiel sæson, og med indkøbet af tyskeren får FC Midtjylland tilføjet den brik til offensiven, som de har manglet dette forår.

Forhandlingerne omkring den 27-årige tysker har været i gang længe, men der skulle ifølge Ekstra Bladets oplysninger nu være enighed om en pris på 18 mio. kr. Den næstdyreste spiller i FC Midtjyllands historie siden Jonas Borring.

Praktiske årsager er skyld i, at Dominick Drexlers overgang formentlig ikke bliver officiel før en gang i næste uge.

Foto: Claus Bonnerup FC Midtjylland - 22. maj. 2018 - kl. 07:48 På vej med opsigtvækkende handel: Nu spiller guldvindere med transfermusklerne Se også: Zornigers stikpille: Tillykke til Jess, FC Midtjylland og de 148 fans

Se også: Zornigers stikpille: Tillykke til Jess, FC Midtjylland og de 148 fans Se også: Historisk! - Vi har lavet ni point på Brøndby

Marc Dal Hende med det synlige bevis på mesterskabet. Resten kan han formentlig mærke i hovedet tirsdag formiddag... Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Superligaen - 21. maj. 2018 - kl. 22:22 Manden med guldskægget: Jeg kommer ikke til træning!

Se også: Zornigers stikpille: Tillykke til Jess, FC Midtjylland og de 148 fans

50 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere