Midtjylland-fans angrebet af bøller ved Brøndby Stadion

FC Midtjyllands officielle fanbus overdænget med kasteskyts lige uden for Brøndby Stadion - flere ruder blev smadret

Black Wolves-bussen forrude blev smadret ved angrebet. Privatfoto
Black Wolves-bussen forrude blev smadret ved angrebet. Privatfoto

VED DU NOGET, SÅ SEND EN SMS TIL 1224

En lang hjemtur til det midtjyske fra et 2-1-nederlag i Brøndby fik en mildt sagt dramatisk start for medlemmer af FC Midtjyllands fanklub Black Wolves.

For den politieskorterede fanbus blev kort efter afgang fra Brøndby Stadion nemlig angrebet af bøller, der kastede sten og dåser mod den, da den kørte ad Brøndbyvester Boulevard.

Forruden og to sideruder blev knust, inden bøllerne flygtede fra stedet.

På trods af skaderne fik bussen lov til at fortsætte, men det var naturligvis med en lidt anden stemning blandt de 46 fans i bussen, oplyser Black Wolves' formand Claus Kejlstrup til Ekstra Bladet.

- Der var både børn og pensionister om bord. De er på vej hjem lige nu, og de er naturligvis godt rystede over det her, siger formanden, der ikke selv var med bussen, men kort efter blev orienteret om episoden.

For Vestegnens Politi kom angrebet umiddelbart overraskende.

- Kampen forløber fredeligt, og det var også hvad vi havde forventet. Efterfølgende var der optræk til noget omkring fan-bussen, der blev ramt af kasteskyts af gerningsmænd, der umiddelbart efter tog flugten.

- Jeg kender ikke alle detaljer om sagen, men har vi noget at gå efter - vidner eller overvågning - så vil vi efterforske sagen som hærværk, oplyser vagtchef Jens Møller.

Fan-formand Claus Kejlstrup oplyser, at det ikke er første gang, Black Wolves' bus er blevet overfaldet i Brøndby, men at han naturligvis påpasselig med at skyde skylden på Brøndby-fans.

- Det kan man naturligvis ikke sige med sikkerhed. Men det sker lige uden for stadion, og vi har før haft problemer derovre.

- Man kunne måske kigge lidt på til- og frakørselsforholdene fra stadion, siger Claus Kejlstrup.

Han vil mandag tage episoden op med FC Midtjyllands bestyrelse, ligesom han vil rejse problemstillingen efter nytår, når de danske fanklubber holder seminar.

VED DU NOGET, SÅ SEND EN SMS TIL 1224

1 af 2 Privatfoto
2 af 2 Black Wolves-bussen forrude blev smadret ved angrebet. Privatfoto
346 kommentarer
Vis kommentarer