Millionhandel: FCM sender forsvarsspiller til Bundesligaen

FC Midtjylland sender Patrick Banggaard til Bundesligaens bundprop, Darmstadt for 4,5 mio.kr

Jess Thorup skal finde en ny konstellation i FC Midtjyllands centerforsvar i foråret.

Midtjyderne sender nemlig den faste starter Patrick Banggaard til Bundesligaklubben SV Darmstadt 98.

Tyskerne betaler FCM 600.000 euro, svarende til cirka 4,5 mio. kr., for forsvarstalentet, der har spillet 20 kampe for ulvene i efteråret.

Patrick Banggaard trænede ikke med resten af FCM-truppen tirsdag morgen, fordi den 22-årige forsvarsspiller gennemgik et lægetjek i sin nye, tyske klub.

Darmstadt frister en tilværelse som absolut bundprop i Bundesligaen med blot ni point i tabellen, og de blåklædte tyskere har lukket flest mål ind i Bundesligaen hidtil denne sæson, og det er dette hul, den danske U-landsholdsspiller skal lukke.

Hverken FC Midtjylland eller Darmstadt har bekræftet handlen endnu.

Men Claus Steinlein bekræfter overfor Ekstra Bladet, at man er blevet enige med en klub i udlandet, og at Banggaard nu skal forhandle sine personlige vilkår på plads.

- Generelt er vi rigtig glade, når vi kan sende spillere rundt til Europa, siger Steinlein i en generel kommentar, da Ekstra Bladet spørger ind til Darmstadt.

Her løfter Steinlein lidt af sløret for, hvem FC Midtjylland har tænkt sig at erstatte Patrick Banggaard med. Ifølge sportsdirektøren er der tale om en ikke-dansk landsholdsspiller.

- Det kommer ikke som en overraskelse for os, at Banggaard er på vej ud. Hvis det ender sådan, så har vi en landsholdsspiller i støbeskeen, som vi havde snakket om at rykke på til sommer, som vi måske rykker på allerede nu, siger sportschefen til Ekstra Bladet.

- Det er ikke en dansk spiller. Vi har hentet rigeligt i Sønderjyske nu, lyder det fra Steinlein, da Ekstra Bladets udsendte spørger til Pierre Kanstrup som erstatning for Patrick Banggaard.

Se også: Bekræftede skifter: Ind og ud af Superligaen

Se også: Umættelige ulve: Lurer på fjerde Sønderjyske-spiller!

Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende er et bevis på en midtjysk magtdemonstration. Mandag havde de første arbejdsdag i FCM. Foto: Ernst van Norde FC Midtjylland - 30. jan. 2017 - kl. 20:16 Ny FCM-trio driller: Det sker ikke igen

Kristoffer Olsson fik aldrig tingene til at køre helt som håbet i FC Midtjylland.. Foto: Nicolai Tobias FC Midtjylland - 30. jan. 2017 - kl. 16:09 Sidste ulvehyl fra svensker: Millionbud fra Sverige

Et klubskifte for en professionel fodboldspiller er ofte en lang og omfattende proces. Polfoto Sport og Spil Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere