Millionhandel: FCM sender spiller til Bundesligaen

Så blev det officielt, at FC Midtjylland sender Patrick Banggaard til Bundesligaens bundprop, Darmstadt

Som Ekstra Bladet tidligere tirsdag kunne berette, så skal Jes Thorup til at finde en ny konstellation i FC Midtjyllands centerforsvar i foråret.

Midtjyderne sender nemlig den faste starter Patrick Banggaard til Bundesligaklubben SV Darmstadt 98.

Tyskerne betaler FCM 600.000 euro, svarende til cirka 4,5 mio. kr., for forsvarstalentet, der har spillet 20 kampe for ulvene i efteråret.

Den 22-årige forsvarsspiller gennemgik et tirsdag formiddag lægetjek i sin nye, tyske klub, og Darmstadt bekræfter tirsdag eftermiddag på klubbens Twitter-profil, at handlen er gået hjem:

Darmstadt frister en tilværelse som absolut bundprop i Bundesligaen med blot ni point i tabellen, og de blåklædte tyskere har lukket flest mål ind i Bundesligaen hidtil denne sæson, og det er dette hul, den danske U-landsholdsspiller skal lukke.

Hvem der skal dække hullet i FC Midtjyllands centerforsvar er endnu uvist.

Ekstra Bladet talte tidligere på dagen, inden Banggaard-handlen blev officiel, med FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, om hvem der skal træde til i centerforsvaret sammen med Kian Hansen:

Patrick Banggaard kom til FCM i 2013 fra Vejle. Det er siden blevet til 111 kampe og tre mål.

Højdepunktet i FCM-tiden var mesterskabet i 2014/15-sæsonen.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se også: Bekræftede skifter: Ind og ud af Superligaen

Se også: Umættelige ulve: Lurer på fjerde Sønderjyske-spiller!

Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende er et bevis på en midtjysk magtdemonstration. Mandag havde de første arbejdsdag i FCM. Foto: Ernst van Norde FC Midtjylland - 30. jan. 2017 - kl. 20:16 Ny FCM-trio driller: Det sker ikke igen

Kristoffer Olsson fik aldrig tingene til at køre helt som håbet i FC Midtjylland.. Foto: Nicolai Tobias FC Midtjylland - 30. jan. 2017 - kl. 16:09 Sidste ulvehyl fra svensker: Millionbud fra Sverige

Et klubskifte for en professionel fodboldspiller er ofte en lang og omfattende proces. Polfoto Sport og Spil Kampen om de dyre ben: Sådan foregår en fodboldtransfer

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere