Annonce:
Annonce:

Norsk kæreste sender ungarer til Superligaen

Zsolt Korcsmar ser frem til at tørne ud for FC Midtjylland og spille med vennen Tim Sparv

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjylland har fredag præsenteret ungarske Zsolt Korcsmar som ny mand i ulveflokken. Forsvarsspilleren har underskrevet en tre-årig aftale, og han skifter på en fri transfer fra klubben Vasas SC i hjemlandet.

Zsolt Korcsmar har længe været på blokken i FC Midtjylland, og nu er alle detaljer altså faldet på plads. Ungareren, der har en fortid i Brann, har udtrykt ønske om at komme til Skandinavien, fordi han har en norsk kæreste.

- Jeg ser det som en stor mulighed i min karriere at skifte til FC Midtjylland. Mit første indtryk af klubben er meget positivt, og jeg glæder mig til at begynde. Jeg vil gerne spille så mange kampe som muligt og bidrage til holdet, og så vil jeg gerne vinde titler med FC Midtjylland, siger Korcsmar til fcm.dk.

Annonce:

Den 28-årige forsvarsspiller har allerede en god ven i FC Midtjylland i form af Tim Sparv, som han kender fra deres fælles fortid i tyske Greuther Fürth.

- Tim har kun positivt at sige om klubben. Han fortæller, at det sociale miljø er fantastisk, og at han er glad for at være i klubben. Så han har skruet mine forventninger op, men jeg er sikker på, at det bliver godt. Mit første møde med træneren og sportsdirektøren var positivt, og jeg er sikker på, det også bliver positivt at møde mine nye holdkammerater, lyder det fra forsvarsspilleren.

Foto: TV3 Sport
Foto: TV3 Sport

Sådan spottede FCM ham
Korcsmar har længe været et emne for FC Midtjylland, og efter at have været ude efter ham i en rum tid er det nu endelig lykkedes for Claus Steinlein og ledelsen at få en kontrakt underskrevet fra Korcsmar. Aftalen gælder i tre år.

- Korcsmar er hentet for at bringe ro og rutine til vores forsvar og for at give noget til rygraden på holdet, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk om nyindkøbet og forklarer:

Annonce:

- Det er en spiller, vi længe har haft kig på, fordi han blandt andet har spillet sammen med Tim Sparv. Dengang vi fandt til Tim Sparv, så vi også Korcsmar og var imponerede. Vi har selvfølgelig spurgt Tim, hvilken person han er, så vi har lavet vores research på ham. Det er en god person og en god spiller, som de unge kan læne sig op ad.

- Vi taler om en spiller, som var rigtig god, da han var på toppen og faktisk var på vej til Bundesligaen, da han får en alvorlig skade. Han er ved at være tilbage på det niveau, og så er det heldige omstændigheder, der gør, at han har en norsk kone, taler norsk og gerne vil til Skandinavien. Han havde mange tilbud liggende - også fra store klubber - men han valgte os, fordi vi er en stor klub i Skandinavien, og fordi det hele gik op i en højere enhed.

Zsolt Korcsmar har spillet 24 landskampe for Ungarn. Han skifter til FC Midtjylland på en fri transfer. Hans kontrakt med Vasas SC udløber om en lille måned.

Superligaen udvider med fem nye

Klamme stadion-forhold: Ulækker øl og afføring i maden

FCM varsler ny spiller - her er navnet

Jan Bech: 2013 var en nærdødsoplevelse i Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: