Offensiv udmelding fra Steinlein

Claus Steinlein godkender FCM-sæsonen, men næste år vil man have The Double

FC Midtjylland gik helt ned mod slutningen af sæsonen og måtte i sidste kamp se sig slået af bronzevinderne fra Esbjerg. Alligevel tror Steinlein på 'the double' i den kommende sæson. Video: Dicovery Networks Danmark

Normalt er Claus Steinlein svær at stille tilfreds, når det kommer til sportslige resultater. Alligevel var det en afklaret FCM-direktør, der lørdag så tilbage på en ’godkendt’ sæson for ulvene.

- Vi fik vores første pokaltitel i klubbens historie og henter et meget højt pointantal i Superligaen, sagde Claus Steinlein, der ikke bekymrede sig synderligt om konkurrenterne fra hovedstaden.

- At vi gik døde i mesterskabsspillet, mens FCK ikke gjorde, det tager jeg ikke så tungt i det store billede. Vi ligger på det rigtige plateau, og hvis vi bliver ved med at forstærke holdet hvert år, så skal vi nok få vores andel af titler. Jeg kommer ikke til at bruge et sekund på at kigge mod København hen over sommeren.

Steinlein og FCM vandt midtjydernes første pokaltitel denne sæson. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Steinlein og FCM vandt midtjydernes første pokaltitel denne sæson. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
 

Selv om midtjyderne endte 11 point efter FCK og udspillede sin rolle i mesterskabskampen tidligt i foråret, så ryster FCM-direktøren ikke på hånden, når målsætningen for næste sæson skal sættes.

- Målet bliver det samme som i år. Vi skal selvfølgelig gå efter at vinde The Double. Vi kunne se på tilskuerpladserne, at folk hellere ville til Herning Rock end at se os få overrakt sølvmedaljer. Det siger meget om, hvor FCM er.

- Sølvmedaljer er ikke nogen folkefest i Midtjylland længere. Vi skal gå efter guldet, og så skal vi indfri forventningen om at komme i et europæisk gruppespil, sagde Claus Steinlein.

Kenneth Andersen kan stå foran en udrensning i sommerpausen. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Superligaen Indefra: FCM står foran udrensning

Se også: Rødt kort og ond stemning i Brøndby-gyser

Se også: Sensationen fuldendt: Oprykker vinder bronze

Se også: Raser over dansk tv-station: 'Er I amatører?'

54 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere