Opsigtsvækkende jobopslag: Bliv Steinleins assistent

Med deltagelse i Champions League kan FC Midtjyllands kampprogram godt virke noget uoverskueligt, og nu søger Claus Steinlein hjælp til at holde overblikket

Opsigtsvækkende jobopslag: Bliv Steinleins assistent

Europæisk gruppespil og dansk guld hver sæson er blevet et succeskriterie i FC Midtjylland, fortæller Claus Steinlein, der nu søger en assistent.

Mange har spurgt, hvad de mange Champions League-millioner skal bruges til. Skal der købes nye spillere, skal de investeres i ungdommen, eller skal de bruges på noget helt tredje? Nu har vi fået en lille del af svaret.

FC Midtjylland har fået vokseværk, og direktør Claus Steinlein bruger nu noget af den ekstra Champions League-kapital på en personlig assistent. 

Steinlein er en travl herre. Så travl, at der nu skal bruges hjælp til at holde styr på blandt andet kalender, mails og møder.

Forventningerne på banen og i jobsøgningen er de samme - 'vi går efter guldet'.

Ifølge jobopslaget på Pro&Co søger FC Midtjylland en erfaren assistent, der skal løfte en bred vifte af opgaver.

Og hvad der sker i FC Midtjylland, bliver i FC Midtjylland.

En anden vigtig del er jobbet er, at der 100% diskretion og fortrolighed.

I rigtig Claus Steinlein-ånd lægges der også stor vægt på smil, humør og det positive livssyn hos den nye personlige assistent.

Smil og humør har været fast inventar på den jyske hede på det seneste.

FC Midtjylland har nemlig kvalificeret sig til Champions League, hvor de er havnet i gruppe med Liverpool, Atalanta og Ajax.

Nu mister han stjernen
Ramt af Ståle-fyring: - Det er meget langt fra sandheden
FCK's alvorlige tilbageslag: Et utal af udfordringer venter