Annonce:
Annonce:

Optimistisk Sisto: Sådan kan vi ramme United

Manchester United er hårdt ramt af skader i defensiven mod FC Midtjylland. Det vil FCMs raket Pione Sisto forsøge at udnytte

FC Midtjyllands kantspiller Pione Sisto vil udnytte, at Manchester United har skadesproblemer på backpladserne. Foto: Lars Poulsen
FC Midtjyllands kantspiller Pione Sisto vil udnytte, at Manchester United har skadesproblemer på backpladserne. Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Afbuddene er væltet ind til Manchester United-manager Louis van Gaal op til Europa League-kampen mod FC Midtjylland. Særligt i den defensive ende af banen er skadeslisten lang for englænderne.

Store navne som Matteo Darmian, Luke Shaw, Guillermo Varela, Antonio Valencia, Marcos Rojo, Ashley Young og Phil Jones, som kan spille backpositionen, er alle ude af overvejelserne til en plads i van Gaals startopstilling.

Her ankommer Manchester United i Jylland

Derfor ventes det, at United må stille med den unge Donald Love på højre back, mens Daley Blind, der oftest figurerer i centerforsvaret, bliver trukket ud i venstre side.

De mange afbud fra United er noget, som FC Midtjyllands rapfodede kantspiller Pione Sisto har bemærket.

Annonce:

- Det er klart, at deres backpositioner har været et tema, og det er måske noget, som vi kan udnytte. Men det er jo ikke sådan, at de to backs, som United spiller med, ikke kan spille fodbold. Men det er da et emne, som vi har været opmærksomme på i optakten, siger Pione Sisto.

FCM er ligeglade med Rooney-fravær

Pione Sisto mener stadig, at det engelske storhold må være favorit til at gå videre sammenlagt over to kampe mod de danske mestre, men ud over skadesproblemerne for De Røde Djævle, så har midtjyderne bemærket, at spillet ikke har været prangende for United i Premier League.

- Deres kampe bliver jo ofte vist i TV, så vi er klar over, deres spil ikke er prangende for tiden. Men vi ved, det er et klassehold, og de må stadig være favoritter mod os, som har ligget i vinterhi. Men hvis vi præsterer som et hold og udnytter de muligheder, vi får, så kan vi godt få et godt resultat, siger Pione Sisto.

Kampen mellem FC Midtjylland og Manchester United begynder klokken 19.00 torsdag aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: