Annonce:
Annonce:

På vej med opsigtvækkende handel: Nu spiller guldvindere med transfermusklerne

De nykårede mestre fra FC Midtjylland er snart på vej med en opsigtsvækkende handel

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

HERNING (Ekstra Bladet): Guldkonfettien indhyllede FC Midtjylland-spillerne, da DM-pokalen kom i hus for anden gang på fire år.

Guldregn over en flok guld-ulve, der kan se frem til, at klubbens ledelse nu tager et skridt op og manifesterer klubbens position i toppen af dansk fodbold og virkelig investerer i truppen.

Ekstra Bladets informationer peger på, at klubben er på nippet til at begå endnu en stortransfer, som i hvert fald udsletter de 13 mio. kr., som Vaclav Kadlec kostede i 2015.

Ulvene er enige med en udenlandsk klub om køb af en stor profil, som hentes ind for et beløb omkring 18 mio. kr. Købet af Jonas Borring fra OB på 21 millioner er fortsat det dyreste i ulvenes historie,

Annonce:

- Vi skal lære det af det seneste mesterskab, at vi skal være dygtigere til at bygge videre på det momentum, vi har skabt. Det indebærer, at vi investerer. Sidst vi blev mester, var vi ude og skære ned to år senere. Vores indstilling nu er, at vi gearer op. Det giver mig en tro på succes i Europa. Om det så bliver Champions League eller Europa League, det må vi se, siger bestyrelsesformand Rasmus Ankersen til Ekstra Bladet og bliver lidt mere hemmelighedsbetonet, når det kommer til detaljerne.

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup
 

- Vi er klar til at investere og styrke holdet fra toppen. Om nødvendigt så er vi parat til at sætte transferrekord. Hvis den rette spiller er der, så har vi midlerne til at investere, og det kommer vi til at gøre, siger han og lover hurtig handling.

- Giv os lige to-tre dage, så skal vi nok være klar med noget – måske ikke så meget et navn for folk i almindelighed, men af gavn, når vi ser ham på banen.

- Så I henter jeres Hany Mukhtar nu?

- Det kunne man godt forestille sig, lo den glade bestyrelsesformand, der afviser, at han var indstillet på, at vinterens kongesalg af spillere for tæt på 160 mio. kr. ville koste guldet.

Annonce:

- Vi bliver nødt til at tænke lidt længere end den næste kamp, når vi driver en fodboldklub, og vi kunne på en måde fremtidssikre os ved at sælge de spillere i vinter. Det var lidt en no-brainer. Men vi følte også, at omverdenen ville overvurdere betydningen af det. Vi følte ikke, vi havde solgt guldet, og vi gik ud og meldte ud, at vores mål var at vinde guldet, og vi stod ved det. Men det varmer da at have sat transferrekord og pointrekord, smiler han

Foto: Lars Rønbøg/FrontzoneSport via Getty Images
Foto: Lars Rønbøg/FrontzoneSport via Getty Images
 

- Jeg troede på, at det kunne lade sig gøre, men det er klart, at det eneste, der ikke måtte ske, da vi solgte Alexander Sørloth, var, at Paul Onuachu blev skadet – og det skete. Da det skete, da blev udsigterne noget mørkere, og man får jo ikke så mange point uden at have marginalerne på sin side. Det har vi også haft, erkender Rasmus Ankersen og tænker tilbage på ridtet mod guldet.

Annonce:

- Det er en oplevelse at vinde mesterskabet denne gang, fordi det har været højspændt helt til sidst. I dag er det jo en grim fodboldkamp, men heldigvis slår vi til med en af vores store stygge dødbolde og fik det lukket. Det har været en anden rejse, og jeg er stolt af det. For et år siden stod vi og havde tabt 3-0 til Lyngby og smidt bronzen. Det krævede noget at holde fast og tro på det, vi havde gang i, siger han og pointerer, at holdet havde fordel af den måde, sæsonen udviklede sig.

- Det er et andet psykologisk spil, når vi kommer bagfra. Der var intet at tabe. Vi kunne spille frit, og så måtte det række så langt, det nu var muligt. For tre dage siden vidste vi ikke, vi skulle stå i den her situation, så vi har slet ikke haft mulighed for at tænke over det. Der har været stor ro i klubben, og så havde vi en del spillere, der havde prøvet det før. Det betød også en del, siger han.

Vil du have meget mere Midtjylland? Se 40 minutters GULD-TV lige her:
GULD-TV: 40 minutter om FC Midtjyllands vej til succes

 Brøndby kan tude, men mesterskabet tordnende fortjent

Sagde farvel i dag: Rørt stjerne åbner dør på klem for Brøndby

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: