'Pione Sisto minder om Ødegaard'

FC Midtjyllands sportsdirektør siger til Ekstra Bladet, at Pione Sisto har haft samme muligheder som Real Madrids nye, norske vidunder Martin Ødegaard

FC Midtjyllands sportslige direktør Claus Steinlein oplevede en telefonaktivitet i løbet af januar, som han nærmest ikke har prøvet før.

Steinlein bekræfter over Ekstra Bladet, at de afviste et konkret bud på Pione Sisto. Han lægger heller ikke skjul på, at han blev kimet ned med henvendelser på den 19-årige offensiv-spiller, hvor han blev bedt om at komme med et prisskilt.

FCM-boss: Stor konkurrence om pladserne

Men det bliver ikke før til sommer, at der bliver åbnet op for bud på Pione Sisto. Claus Steinlein nikker genkendende til sammenligningen med Martin Ødegaard. For det er de helt store klubber, der har ringet til ham.

- Det er klubber, der skal spille Champions League efter jul, og som vi normalt ikke hører fra i FCM, siger Claus Steinlein.

Brøndby'er 'pisseirriteret' over nyindkøb

- Jeg vil mene, at vi har godt styr på det nordiske marked, og jeg kan ikke selv få øje på et større talent i Norden end Pione Sisto lige nu. Der er ingen tvivl om, at man kan sammenligne det med Ødegaard. Pione kunne med sikkerhed også tage rundt til mange af de samme klubber, der også havde Ødegaard til prøvetræning. Vi er blevet spurgt om det, men det kommer ikke til at ske, siger Claus Steinlein.

Da Pione Sisto var på samme alder som Martin Ødegaard var han dog i Juventus for at træne med og se på forholdene. Siden har den italienske storklub holdt skarpt øje med Sisto, der er født i Sudan men kom til Danmark som spæd.

 Superligaklub forstærker sig med landsholdsspiller

Claus Steinlein slår dog fast, at det kun er positivt, at Pione Sisto bliver i FCM mindst et halvt år mere.

- Jeg tror ikke, at vi kan finde et bedre sted for Pione at udvikle sig lige nu. Han spiller fast og føler sig tryg her. Vi ville heller ikke holde på ham, hvis vi ikke mente, at han kunne lære mere her i klubben. Men til sommer er det klart, at vi igen må kigge på, hvad der kommer og tage stilling til det der, forklarer FCM-direktøren.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter