Annonce:
Annonce:

'Pione Sisto minder om Ødegaard'

FC Midtjyllands sportsdirektør siger til Ekstra Bladet, at Pione Sisto har haft samme muligheder som Real Madrids nye, norske vidunder Martin Ødegaard

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

FC Midtjyllands sportslige direktør Claus Steinlein oplevede en telefonaktivitet i løbet af januar, som han nærmest ikke har prøvet før.

Steinlein bekræfter over Ekstra Bladet, at de afviste et konkret bud på Pione Sisto. Han lægger heller ikke skjul på, at han blev kimet ned med henvendelser på den 19-årige offensiv-spiller, hvor han blev bedt om at komme med et prisskilt.

FCM-boss: Stor konkurrence om pladserne

Men det bliver ikke før til sommer, at der bliver åbnet op for bud på Pione Sisto. Claus Steinlein nikker genkendende til sammenligningen med Martin Ødegaard. For det er de helt store klubber, der har ringet til ham.

- Det er klubber, der skal spille Champions League efter jul, og som vi normalt ikke hører fra i FCM, siger Claus Steinlein.

Annonce:

Brøndby'er 'pisseirriteret' over nyindkøb

- Jeg vil mene, at vi har godt styr på det nordiske marked, og jeg kan ikke selv få øje på et større talent i Norden end Pione Sisto lige nu. Der er ingen tvivl om, at man kan sammenligne det med Ødegaard. Pione kunne med sikkerhed også tage rundt til mange af de samme klubber, der også havde Ødegaard til prøvetræning. Vi er blevet spurgt om det, men det kommer ikke til at ske, siger Claus Steinlein.

Da Pione Sisto var på samme alder som Martin Ødegaard var han dog i Juventus for at træne med og se på forholdene. Siden har den italienske storklub holdt skarpt øje med Sisto, der er født i Sudan men kom til Danmark som spæd.

 Superligaklub forstærker sig med landsholdsspiller

Claus Steinlein slår dog fast, at det kun er positivt, at Pione Sisto bliver i FCM mindst et halvt år mere.

- Jeg tror ikke, at vi kan finde et bedre sted for Pione at udvikle sig lige nu. Han spiller fast og føler sig tryg her. Vi ville heller ikke holde på ham, hvis vi ikke mente, at han kunne lære mere her i klubben. Men til sommer er det klart, at vi igen må kigge på, hvad der kommer og tage stilling til det der, forklarer FCM-direktøren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: