Pione Sistos sæson på vippen

Superliga-kometen har for anden gang været til specialist for at få styr på sin lyskeskade

Pione Sisto har svært ved at slippe af med de lyskeproblemer, der har plaget ham de seneste fire uger. Her under forårsforberedelserne i januar. (Foto: Anita Graversen)

Panderynkerne bliver dybere dag for dag i FC Midtjylland.

For efterårets profil Pione Sisto døjer fortsat med de lyskeproblemer, der har plaget vinter-træningen og har givet flere afbræk undervejs.

FC Midtjylland valgte i går at sende kantspilleren til en hoftespecialist i København for at få nok en uafhængig vurdering af den skade, som umiddelbart menes at være ukompliceret.

Men som ugerne er gået, uden Pione Sisto har lagt skaden bag sig, begynder tvivlen at melde sig. Både kampene mod OB og Brøndby måtte Pione Sisto melde fra til, selv om meldingerne fra FCM-lejren konstant har peget i den anden retning.

– Jeg kan have gode dage til træning og pludselig kommer der en reaktion, og det kan vi ikke helt finde ud af hvorfor, siger Pione Sisto til Ekstra Bladet.

– Jeg spillede jo hele den sidste testkamp mod Molde, og det virkede fint. Men så kom reaktionen bag efter, forklarer kantspilleren.

Han har allerede én gang ved en specialist i Aarhus fået konstateret, at lysken simpelthen er overanstrengt og har brug for hvile. Men selv om FC Midtjylland-spilleren har været på skåneprogram, så har der ikke været stabil fremgang.

Det er årsagen til, at FC Midtjylland nu har involveret nok en specialist i behandlingen af Pione Sisto. Samme ekspert tjekkede for nylig islandske Eyjolfur Hedinsson og opdagede hidtil oversete komplikationer i FCM-spillerens lyske. Det betyder, at islændingen netop er blevet opereret.

Endnu har det ikke været muligt at få resultatet af Pione Sistos seneste undersøgelse. Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så skulle der ikke være udsigt til en operation.

Men hvor langstrakt et behandlingsforløb, som lyskeproblemerne kræver er uvist. Såfremt landsholdskonflikten ikke griber ind i det, så kan Pione Sisto være aktuel til det U21-landshold, der spiller to testkampe sidst i marts. Og i praksis kan han også være i spil til det ’rigtige’ landshold, der møder USA og Frankrig.

FC Midtjyllands cheftræner Glen Riddersholm bagatelliserer endnu Pione Sistos skade og vurderer, at han kan være aktuel mod Esbjerg.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere