Pusic afslører: Der var snak med FC København

Martin Pusic bekræfter over for Ekstra Bladet, at hans agent var i kontakt med FC København, før skiftet til FC Midtjylland blev en realitet

ALBUFEIRA (Ekstra Bladet): Martin Pusic blev mandag præsenteret som ny angriber i FC Midtjylland, der efter flere dages forhandlinger sikrede sig østrigerens eftertragtede signatur.

For der var tilsyneladende kamp om den nu forhenværende Esbjerg-angriber. Med ni mål i indeværende Superliga-sæson har Pusic gjort fornem reklame for sig selv i løbet af efteråret, og den store træfsikkerhed var angiveligt også ønsket flere steder i udlandet og på en anden stor adresse i Superligaen.

Esbjergs målscorer Martin Pusic smutter fra OBs Espen Ruud (Foto: Lars Poulsen) FC Midtjylland Flere klubber jagtede Pusic: Derfor blev det FCM

Således fortæller Pusic til Ekstra Bladet, at hans agent har været i kontakt med FC København undervejs i det forløb, der blev sat endegyldigt punktum for, da aftalen med FC Midtjylland blev underskrevet mandag middag.

- Jeg var ikke selv i kontakt med dem (FCK, red.), men min agent var. Jeg vil dog ikke tale om det, for jeg er en FC Midtjylland-spiller nu, og jeg vil gøre mit bedste for det her hold, siger Pusic til Ekstra Bladet.

- Jeg har hørt, at der var interesse, og der var også interesse uden for Danmark. Men i sidste ende faldt valget på FC Midtjylland. Holdet er otte point foran FCK, og det er et godt mandskab at spille for.

Martin Pusic har været en voldsom succes i Esbjerg siden han ankom for et år siden (Foto: Claus Bonnerup) FC Midtjylland Pusic-overgang endelig på plads

- Jeg har store ambitioner, og jeg ved, at de har spillere med stor kvalitet. Jeg vil være en del af det hold og ønsker at komme ud at spille europæisk fodbold, siger han.

Martin Pusic har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2018, men han må må dog vente lidt med at lære sine nye holdkammerater at kende på banen.

Den 27-årige østriger deltager således ikke i mandagens træning i Portugal. Han skal i stedet bruge de næste timer på at indhente noget af den søvn, der er gået tabt som følge af forhandlingsforløbet.

Glen Riddersholm fortæller om den nye angribers tilgang til klubben

0 kommentarer
Vis kommentarer