Pusic afslører: Der var snak med FC København

Martin Pusic bekræfter over for Ekstra Bladet, at hans agent var i kontakt med FC København, før skiftet til FC Midtjylland blev en realitet

ALBUFEIRA (Ekstra Bladet): Martin Pusic blev mandag præsenteret som ny angriber i FC Midtjylland, der efter flere dages forhandlinger sikrede sig østrigerens eftertragtede signatur.

For der var tilsyneladende kamp om den nu forhenværende Esbjerg-angriber. Med ni mål i indeværende Superliga-sæson har Pusic gjort fornem reklame for sig selv i løbet af efteråret, og den store træfsikkerhed var angiveligt også ønsket flere steder i udlandet og på en anden stor adresse i Superligaen.

Flere klubber jagtede Pusic: Derfor blev det FCM

Således fortæller Pusic til Ekstra Bladet, at hans agent har været i kontakt med FC København undervejs i det forløb, der blev sat endegyldigt punktum for, da aftalen med FC Midtjylland blev underskrevet mandag middag.

- Jeg var ikke selv i kontakt med dem (FCK, red.), men min agent var. Jeg vil dog ikke tale om det, for jeg er en FC Midtjylland-spiller nu, og jeg vil gøre mit bedste for det her hold, siger Pusic til Ekstra Bladet.

- Jeg har hørt, at der var interesse, og der var også interesse uden for Danmark. Men i sidste ende faldt valget på FC Midtjylland. Holdet er otte point foran FCK, og det er et godt mandskab at spille for.

Pusic-overgang endelig på plads

- Jeg har store ambitioner, og jeg ved, at de har spillere med stor kvalitet. Jeg vil være en del af det hold og ønsker at komme ud at spille europæisk fodbold, siger han.

Martin Pusic har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2018, men han må må dog vente lidt med at lære sine nye holdkammerater at kende på banen.

Den 27-årige østriger deltager således ikke i mandagens træning i Portugal. Han skal i stedet bruge de næste timer på at indhente noget af den søvn, der er gået tabt som følge af forhandlingsforløbet.

Glen Riddersholm fortæller om den nye angribers tilgang til klubben

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri