Pusic forklarer: Derfor flippede jeg ud på Thorup

Superliga-topscoreren afviser at kalde sin verbale angreb på FCM-træneren for en fejltagelse

Konkurrencen om pladserne i FC Midtjyllands angreb er stor. Det betyder, at Martin Pusic (th) er blevet forvist til bænken af stærkt spillende Morten 'Duncan' Rasmussen. Og mod Southampton fik han ikke et eneste minut (Foto: René Schütze)
Konkurrencen om pladserne i FC Midtjyllands angreb er stor. Det betyder, at Martin Pusic (th) er blevet forvist til bænken af stærkt spillende Morten 'Duncan' Rasmussen. Og mod Southampton fik han ikke et eneste minut (Foto: René Schütze)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

IKAST (Ekstra Bladet): Martin Pusic ligger som en tikkende bombe i FCM-lejren før Europa League-skæbnekampen mod Southampton på torsdag.

Oven på den interne karantænedag mod Esbjerg i går, så var Martin Pusic atter sammen med holdkammeraterne i dag. Og selv om han indledte træningen med at undskylde over for holdkammeraterne, at han var gået over stregen i forhold til Jess Thorup, så virker han bestemt ikke indforstået med konsekvenserne.

- Fejl, eller ej... det er sket. Mine følelser fik mig til at reagere, men jeg kan ikke sige om det var en fejltagelse. Sket er sket. Jeg er en fyr, der siger, hvad jeg tænker, siger Martin Pusic i forbindelse med træningen.

Kylet ud: FCM straffer Pusic efter Thorup-klammeri

- Jeg gik til Jess, fordi jeg ikke fik et eneste minut mod Southampton. Vi havde en hyggelig snak om situationen, og jeg gik muligvis for langt, fordi jeg er en følsom fyr, men det er nu en gang sådan jeg er.

- Det var en snak mellem to mænd, og det er muligt at jeg gik for langt, men det betød jo så også, at jeg ikke spillede kampen mod Esbjerg.

- Jeg bliver nødt til at acceptere beslutningen, sagde Martin Pusic efter dagens træning.

Hver gang Martin Pusic fik muligheden for at lægge sig fladt ned og erkende, at han var gået over stregen over for Jess Thorup, så gled han af på spørgsmålet og indføjede forbehold. Og det efterlader indtrykket af en spiller, der ikke selv føler, at han har overskredet nogen nævneværdig grænse.

Uskarp Bille kostede mod mestrene

Men hverken Jess Thorup eller Martin Pusic ønsker at gå i detaljer om præcis, hvad der er blevet snakket om på det improviserede møde lørdag inden træningen.

- Jeg spillede sidste sæson, jeg gjorde det godt, og vi vandt mesterskabet. Så kom vi til den her store kamp mod Southampton og jeg fik ikke et eneste minut, og det fik mig til at reagere. Jeg har været uden for i andre kampe, og det har jeg accepteret. For det er mit arbejde at acceptere det. Jeg skal ikke hele tiden have forklaringer og snakke med folk. Men det her var en stor kamp, og jeg følte, at tiden var kommet, hvor jeg blev nødt til at sige, hvordan jeg havde det, fortæller Martin Pusic.

Pusic skal krybe for holdkammeraterne

- Jeg synes egentlig ikke, at det var en unormal reaktion. Det var bare en samtale om fodbold, hvor jeg sagde, hvordan jeg følte det. Jeg vil spille, og det var en rigtig stor kamp mod Southampton. Og havde jeg ikke tørstet efter at spille den kamp, så var jeg det forkerte sted. Jeg var i mine følelsers vold, og det er muligt, at jeg i min træners øjne gik for langt i lørdags.

- Konfrontationer er en del af fodbold. Det sker, men vi har fået snakket det igennem, og jeg har stadig et fint forhold til Jess Thorup, siger han.

Søndag scorede Pusic' afløser, Paul Onuachu, for FCM i Esbjerg:

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+