Annonce:
Annonce:

Pusic på pletten i Dubai: Nu går rejsen hjemad

FC Midtjylland kunne glæde sig over en scoring fra Martin Pusic, men det var ikke nok til sejr mod Malmö FF, der i anden halvleg fik udlignet til slutresultatet 1-1

Martin Pusic var tilbage i målscorerens rolle, men FCM måtte tage til takke med uafgjort i holdets sidste træningskamp i Dubai.  (Foto: Ole Steen)
Martin Pusic var tilbage i målscorerens rolle, men FCM måtte tage til takke med uafgjort i holdets sidste træningskamp i Dubai. (Foto: Ole Steen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

DUBAI (Ekstra Bladet): FC Midtjylland viste to ansigter, da de tirsdag aften mødte Malmö FF i Dubai International Cup.

De danske mestre spillede en rigtig god første halvleg og en knap så god anden på The Sevens Stadium, hvor FCK-manager Ståle Solbakken så på, men hvor der så vidt vides ikke var nogen repræsentanter fra Manchester United.

Opgøret mod svenskerne endte 1-1 efter midtjysk pauseføring. Og modsat første kamp i træningsturneringen mod IFK Göteborg slap FCM for at skulle i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder.

FC Midtjylland stillede tæt på stærkeste hold mod svenskerne. Træner Jess Thorup måtte undvære Johan Dahlin og Kristian Bach Bak fik kun de sidste godt tyve minutter, men ellers var det de spillere, der efter alt at dømme starter mod Manchester United torsdag i næste uge.

Annonce:

FC Midtjylland var dominerende de første 45 minutter, og Allan Kuhns Malmø-hold kom kun frem til én chance, da Jo Inge Berget gled igennem i venstre-siden tidligt i kampen, men nordmandens tværpasning var uden adresse.

Midtjysk juvel: Han sagde nej til Liverpool

I den anden ende havde FCM - trods et solidt spilovertag - svært ved at skabe store chancer, men det var alligevel fortjent, da midtjyderne kom foran 1-0 lige inden den halve time.

Et mønsterangreb blev afsluttet ved, at Vaclav Kadlec lagde bolden perfekt på tværs til Martin Pusic, der let kunne sende den i nettet.

Det var tæt på 2-0 kort efter, da Kristoffer Olsson fik en tilfældig mulighed, men i fri position kiksede svenskeren sin afslutning.

Malmö FF kom fra 2. halvlegs start ud med en helt anden energi og fik helt fortjent udlignet efter en time, da Kian Hansen helkiksede en clearing.

I stedet for at ekspedere bolden langt væk, spillede han den lige hen til MFF-anfører Markus Rosenberg, der med sikker afslutning fra kanten af feltet gjorde det til 1-1.

Annonce:

Midtyderne havde svært ved at få spillet til at glide i en noget rodet affære, hvor den lokale dommerpræstation igen frustrerede de skandinaviske hold.

FC Midtjylland, der onsdag rejser hjem fra De Forenede Arabiske Emirater, har en enkelt testkamp tilbage, inden det gælder Manchester United i Europa League. Den spilles lørdag i Vildbjerg mod Horsens.

FC Midtjyllands 'Batman' vil ødelægge United

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: