Pusic skal krybe for holdkammeraterne

FCM-profilen må ikke alene affinde sig med exitten søndag, nu skal han også undskylde, siger cheftræner Jess Thorup

FCM-angriberen er efter en ufrivillig hviledag atter sammen med holdkammeraterne, når ulveflokken starter opladningen til Europa League-opgøret mod Southampton (Polfoto)
FCM-angriberen er efter en ufrivillig hviledag atter sammen med holdkammeraterne, når ulveflokken starter opladningen til Europa League-opgøret mod Southampton (Polfoto)
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Martin Pusics ego bliver sat på noget af en prøve efter skiftet til FC Midtjylland.

I aftes var han smidt ud af ulve-flokken til kampen mod Esbjerg efter et ophidset opgør med cheftræner Jess Thorup bag lukkede døre.

Og i dag kommer han så til at skulle krybe for holdkammeraterne, når han skal undskylde sin opførsel over for hele truppen.

Selv om det kun er Jess Thorup og Martin Pusic der er vidende om, hvad der egentlig blev sagt på mødet, og sammenstødet ikke påvirkede den efterfølgende træning, så skal truppen have en undskyldning.

- Han skal sige undskyld til holdkammeraterne, fordi han med sin opførsel er skyld i, at der ikke kan vælges fra alle hylder, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein.

Cheftræner Jess Thorup beskriver indholdet af mødet i brede vendinger.

Stemte ikke overens
- Jeg kommer ikke til at sige, hvad der blev sagt på det møde, for det er en sag mellem Pusic og mig. Men der bliver sagt nogle ting på det møde, hvor vi snakker holdninger og værdier, om hvad jeg står for, og hvad klubben står for. Da det var den sidste træning inden kamp, så valgte jeg at tage konsekvensen, så han ikke indgik i truppen, fortalte FCM-træneren efter afslutningen på kampen i Esbjerg i aftes.

- Vi har snakket om det siden, og vi begge er parat til at kigge fremad. Større er problemet ikke. Vi har bare valgt at være åbne om det.

- Jeg har selv været spiller, og jeg ved hvordan det er være der. Der er selvfølgelig nogle følelser, der kommer i spil. Der er mange samtaler med spillere, og den her samtale udviklede sig omkring nogle værdier og holdninger, der ikke stemte overens, og derfor valgte vi denne sanktion, siger Jess Thorup og uddyber:

- Vi har 24-25 spillere her, der allesammen vil spille 90 minutter. Sådan er Martin Pusic også. Han har været topprofessionel fra dag et og det har han været indtil lørdag, hvor det måske kammede over for ham i nogle sekvenser i vores samtale. Og det får konsekvenser, konstaterer han.

Martin Pusic spillede en fremragende kamp i Esbjergi foråret, hvor det blev til alle tre FCM-træffere

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind