Raser over FCM

FC Midtjylland teasede mandag aften for en annoncering på deres Twitter-profil. Det viste sig at være en teaser for teaseren af deres ny hjemmebanetrøje, og det fik flere Twitter-brugere til tastaturet

FC Midtjylland vandt i sidste uge mod PFC Ludogorets i Bulgarien og er klar til 3. kvalifikationsrunde af Champions League. Her møder midtjyderne de schweiziske mestre Young Boys. Foto: Alex Nicodim/Ritzau Scanpix
FC Midtjylland vandt i sidste uge mod PFC Ludogorets i Bulgarien og er klar til 3. kvalifikationsrunde af Champions League. Her møder midtjyderne de schweiziske mestre Young Boys. Foto: Alex Nicodim/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland hentydede mandag aften på deres Twitter-konto til, at en stor annoncering var på vej.

Klokken 20 kunne fodboldfans spændt følge med, da de danske mestre lagde første del af en annonceringsvideo op, der både indeholdt privatfly og en spændende aflang boks.

Anden del lod vente på sig, og det fik flere Twitter-brugere til tasterne.

'Jeg håber fandeme, der kommer mere end det her' og 'Announce Sisto', var blot nogle af de kommentarer, der var til første video.

Artiklen fortsætter under tweetet:

FC Midtjylland havde dog ikke travlt med annoncere sidste del af videoen. En hel time gik der, før resten af videoen blev lagt op.

Klokken 21 kom anden del af den annonceringen, og den var ikke lige, hvad de spændte følgere havde sat snuden op efter.

Sidste del af videoen fik flere Twitter-brugere op i det røde felt, da det viser sig, at annonceringen blot er en teaser, der teaser for deres nye hjemmebanetrøje.

En trøje, der vel at mærke først udkommer om tre dage.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslagene:

Mange havde håbet, at ulvene fra Heden ville annoncere, at man havde hentet Sisto for næsen af rivalerne fra FC København, men det var ikke tilfældet.

Pione Sisto var i sidste uge tæt på et skifte til FC København, men de forhandlinger brød senere sammen.

Den hurtige kantspiller har siden været rygtet til FC Midtjylland, og det var det, de mange Twitter-brugere havde håbet at se i videoerne fra FC Midtjylland.

Sisto kom til FC Midtjylland i 2010 og forlod i 2016 klubben til fordel for spanske Celta Vigo, hvor han ikke er slået igennem.

Drama i kulissen: Derfor droppede FCK Sisto

Se billederne: Her er Sisto i København