Riddersholm skyder på FCM-boss: Simpelthen så lavt niveau

FCM's mestertræner mener ikke at klubbens bestyrelsesformand har forstået årsagerne til hans opsigelse

Så gode venner var de, da DM-guldet blev en realitet for få måneder siden. Nu har Glen Riddersholm og Rasmus Ankersen en helt forskellig udlægning af, hvorfor træneren forlod klubben. (Foto: Lars Poulsen)
Så gode venner var de, da DM-guldet blev en realitet for få måneder siden. Nu har Glen Riddersholm og Rasmus Ankersen en helt forskellig udlægning af, hvorfor træneren forlod klubben. (Foto: Lars Poulsen)

- Niveauet er simpelthen så lavt, at jeg ikke ønsker at deltage. Nu må det stoppe.

- Jeg ønsker at overholde min del af den aftale, vi indgik, da jeg sagde op. Så jeg smider ikke med smuds i den her sag.

Glen Riddersholm er klar i mælet oven på den skidtspand, som bestyrelsesformand i FC Midtjylland, Rasmus Ankersen, smider i hovedet på ham i dagens udgave af Politiken.

Se også: Nu afslører FCM: Derfor stoppede Guld-Glen

Et angreb, der kommer efter målmandstræner Henrik Ipsens opsigelse i ugens løb. En opsigelse der er blevet kædet sammen med Glen Riddersholms opsigelse i sommer – og den konflikt med sportsdirektør Claus Steinlein, der er blevet udlagt som den primære årsag.

- Det er klart, når jeg bliver angrebet på den facon, så har jeg lyst til at give igen. Men de reaktioner, som jeg efterfølgende har fået fra folk i FC Midtjylland og interessenter omkring, er nok for mig.

- Fordi man råber højest, så har man ikke nødvensigvis ret, og så er det muligvis, fordi der er noget at skjule. Jeg har viet 16 år af mit liv til FC Midtjylland, og jeg undrer mig over, at der nu på den måde er behov for at angribe mig.

- Jeg ved ikke om det hænger sammen med Henrik Ipsens opsigelse i ugens løb, funderer Glen Riddersholm, der dog drister sig til at forsvare sig mod nogle af de mere håndgribelige anklager, som Rasmus Ankersen fremfører.

- Jeg ligger ikke og kontakter spillere i FC Midtjylland. Jeg har opbygget nogle relationer over årene, og i den henseende er der nogle, der stadig ønsker min support og sparring. Det er ikke så kompliceret, siger han og forklarer også, hvorfor han dukkede op på træningsanlægget i Ikast dagen før FC Midtjyllands CL-kval mod Apoel på hjemmebane.

- Jeg parkerede i den anden ende af anlægget og gik ad stier langt væk fra hvor Superliga-holdet var. Jeg opsøgte intet, men jeg havde muligheden for at se begge ungdomshold hos en potentiel kommende arbejdsgiver, Esbjerg. At Ekstra Bladet så tilfældigvis havde en fotograf på anlægget, kunne jeg jo ikke vide, siger Glen Riddersholm.

- Jeg ved, hvad sandheden er bag min opsigelse. Og skal jeg åbne op for den sandhed, og det store hvorfor, så ville det skade FC Midtjylland, mere end det gavner. Jeg ønsker ikke at ramme den klub, og de rigtig mange gode relationer jeg stadig har der.

Så Rasmus Ankersen har ikke forstået baggrunden for din opsigelse?

- Nej, han agerer nok lidt for langt væk fra hverdagen, mener Glen Riddersholm med adresse til bestyrelsesformandens base i London.

Så det her får dig ikke til at komme med din version af sandheden?

- Jeg er menneske med hud, hår og følelser. Jeg kan da godt føle behov for at komme med min version. Men jeg håber ikke sandheden kommer frem. Det er ingen tjent med.

Glen Riddersholm var i hopla, da han førte FC Midtjylland til Superliga-guldet i juni.

28 kommentarer
Vis kommentarer