Riddersholm: Ståle er uinteressant

FC Midtjylland-træner slår fast, at ulvene er favoritter til at tage mesterskabet

Der er ikke mange varme følelser mellem trænerne i landets to tophold - Ståle Solbakken (th) og Glen Riddersholm. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Der er ikke mange varme følelser mellem trænerne i landets to tophold - Ståle Solbakken (th) og Glen Riddersholm. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

- De bliver 99 procent sikkert mestre.

Sådan udlagde Ståle Solbakken konsekvenserne af FC Københavns 0-1-nederlag i Odense, hvor han stort set placerede DM-trofæet i Herning.

Og dermed fortsatte FCK-træneren strategien fra vinterpausen, hvor løverne ikke har forsømt at placere favoritrollen hos FC Midtjylland - samtidig med at ulvene er blevet mindet om, hvor ofte de har kikset i afgørende situationer.

Men havde Ståle Solbakken håbet på en reaktion, så bliver han skuffet.

- Jeg synes, det er en uinteressant snak, siger Glen Riddersholm som nærmest gaber samtidig.

- Vi ser os selv som favoritter, og det har vi hele tiden sagt, fastslår FCM-træneren.

Guldet skal hjem, Glen. Ellers tror Ekstra Bladets Stig Tøfting ikke, at FCM-træneren får en chance mere. Foto: Ernst Van Norde Stig Tøfting Tøffes dom: Guld eller goodbye, Glen!

Flere gange siden FCK's 3-0-sejr over FC Midtjylland i efterårets sidste kamp har klubbernes repræsentanter været ude i en ordkrig omkring mesterskabskampen.

- Men hele det spil er vel ved at være ovre nu. Sæsonen er i gang, og vi har fået den start, som vi havde håbet og troet på. Det er det eneste, der betyder noget for os. Så er det, andre siger totalt uinteressant, siger Glen Riddersholm med klar adresse til Ståle Solbakken.

Superligaen FCM's stikpille til Ståle: De må føle sig presset

Reaktionen står i kontrast til FCM's reaktion sidste sæson, hvor klubben havde travlt med at puste sig op, da det spidsede til i guldkampen. En kamp der som bekendt endte i total fiasko og bronze-medaljer.

- Vi er naturligvis blevet klogere og mere erfarne siden dengang. For mig selv, spillere og klubben var der meget nyt i at stå i den situation sidste sæson. Og det er naturligvis noget, vi har lært af og er blevet bedre til at håndtere, siger Glen Riddersholm, der kalder det en lettelse, at klubbens bestyrelse og ledelse har meldt klart ud om guld-ambitionerne.

Glen Riddersholm (th.) har ikke tænkt sig at vente på Ståle Solbakken og FCK, når kampen om guldet går ind i sin afgørende fase. (Foto: KIM MATTHÄI LELAND) FC Midtjylland FCM-træner flytter guldkampen til Alpe d'Huez

- Sidste sæson lå vi nok noget bedre, end vi selv havde forventet, og det gjorde nok, at vi kom lidt på glatis. Det fundament vi står på i dag er markant stærkere, vi er mere erfarne, og det gør det lettere for os at tage favoritrollen. Og det gør os både ydmyge og koncentrerede, siger Glen Riddersholm.

- For et år siden da vi vandt 5-1 i Parken i anden runde, der bredte der sig en stærk eufori. Desværre blev Erik Sviatchenko og Izunna Uzochukwu så skadet ... men det var meget emotionelt på mange områder. Det er mere afmålt og afklaret i dag. Så fokus er bare på den næste kamp, og vi ved, at vi ikke skal ligge for meget i den enkelte kamp, siger Glen Riddersholm, som til forveksling lyder som en mand, der har fundet formlen på et mesterskab.

(Foto: Jens Dresling/Polfoto) FC København FCK undrer sig over FCM-boss: Du forsimpler tingene

Se alt fra søndagens drama mellem Brøndby og FCM:

Se FC København miste alle point mod OB:

26 kommentarer
Vis kommentarer