Så vildt kan det blive: Himmel eller helvede for FCM?

Skal vi have storhold, østhold eller danskerhold på besøg på heden? Kl. 13.00 får FC Midtjylland og resten af os svaret

Dortmund, Christian Eriksen og Tottenham, Fenerbahce og mange flere er blandt de mulige modstandere for FCM (Foto: AP/Polfoto/EB)
Dortmund, Christian Eriksen og Tottenham, Fenerbahce og mange flere er blandt de mulige modstandere for FCM (Foto: AP/Polfoto/EB)

Der er lækkerbiskner, uappetitligheder, delikatesser og andet godt i lodtræknings-kagedåsen for FC Midtjylland, når der kl. 13.00 bliver trukket lod til Europa League-gruppespillet.

Med en imponerende indsats over to kampe sendte de forsvarende danske mestre Southampton fra Premier League ud og sendte sig selv videre til gruppespillet.

Og her kan det nok engang blive til Premier League-modstand, men det kan blive alt for Jess Thorups mandskab, der både har mulighed for nogle dybt attraktive kampe, nogle stort set umulige kampe eller en gruppe, hvor det hele kan lade sig gøre.

- Det kunne være fedt at møde et hold som Liverpool eller Dortmund. Monaco kunne være sjovt for mig, fordi jeg har spillet i klubben, men der er ikke den fedeste stadionstemning. Det optimale ville være at få et af de helt store hold og så to andre, som vi måske kan matche. På den måde vil det være den perfekte kombination, lyder det fra Jakob Poulsen.

'Noget, vi kun har drømt om'
Anfører Kristian Bach Bak var også med på, at få et storhold i puljen.

- Det ville da være fedt med en rigtig vild modstander, som man ellers kun ser på tv. Vi er nået utrolig langt med det her hold, og det er et stort øjeblik, at vi er med i Europa League-bowlen fredag. Det er noget, vi kun har drømt om, men det viser også, at vi er i stand til at opfylde de ambitioner, vi tør melde ud, forklarer Bach Bak.

Ekstra Bladet har kigget på seedningslaget og danner herunder et par af de hårde, sjove og skæve puljer for Jakob Poulsen, Kristian Bach Bak og resten af de sortblusede FCM-spillere.

Et par detaljer: Hold fra samme land kan ikke trække hinanden, mens hold fra Rusland og Ukraine grundet de aktuelle politiske stridigheder heller ikke kan trække hinanden.

Husk du kan følge lodtrækningen live kl. 13.00 på Ekstra Bladet

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

TV: Se situationen: Her bliver Southampton snydt for straffe

5 kommentarer
Vis kommentarer