Se her, Ståle: FCM åbner fodboldambassade i København

FC Midtjylland åbner en såkaldt 'fodboldambassade' i København - men det er ikke for at drille, bedyrer klubbens kommercielle direktør

Ståle Solbakken - skal han til pindemadder på fodboldambassaden. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken - skal han til pindemadder på fodboldambassaden. (Foto: Jens Dresling)

Som om det ikke var nok, at FC Midtjylland nappede mesterskabet 2015/16, og at de i skrivende stund er otte point foran FCK i Superligaen, og syv foran Brøndby, så driller midtjyderne nu også rent geografisk.

FCM har tirsdag sendt en invitation ud til en reception onsdag 2. september, hvor de åbner en såkaldt 'fodboldambassade' i hovedstaden.

Det er Kommunikationsbureauet Mannov, der inviterer til pressemøde, hvor FC Midtjyllands kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, vil forklare det nye initiativ. Han løfter dog gerne lidt af sløret:

- Vi åbner et kontor i København, kald det en ambassade. København er jo ikke vores naturlige hjemmebane, men nu gør vi det.

Er det for at drille københavner-klubberne?

- Nej-nej. Det kunne måske godt se sådan ud, men det er alt for dyrt at åbne et kontor for at drille. Så ville det være billigere at købe helsidesannoncer i eksempelvis Ekstra Bladet, hvis det bare var drilleri.

- Vi har i lang tid arbejdet på at finde et sted, nogle medarbejdere og samarbejdspartnere til det her projekt, og nu er det lykkedes. Så det er ikke drilleri. Det er et spørgsmål om, at vi kommer over i et marked, hvor der er nogle sponsorer på øverste hylde, som ikke samarbejder med nogle af de andre. Dem vil vi gerne prøve at nå.

- FC København skal være velkomne til også at åbne et kontor i Herning, selvom det ville være lidt underligt. Men København er jo også vores hovedstad, så det er naturligt, at vi også er repræsenteret dér, siger Jacob Jørgensen.

Vi må vente og se, om Ståle Solbakken og Thomas Frank dukker op til pindemadder, når FCM onsdag kl. 10.00 tager imod og fortæller om deres nye fodboldambassade.

Daniel Amartey når højest, men handlen med Marseilles faldt til jorden. Foto: Anthon Unger Allan Olsen - 1. sep. 2015 - kl. 13:34 Transferkrig: Her er de danske vindere

49 kommentarer
Vis kommentarer