Selvsikker Riddersholm: Vi kan mere end dødbolde

FCM-træner Glen Riddersholm er efter sejr over Hobro tilfreds med sit hold, som han kalder alsidigt og modent

Glen Riddersholm påpeger, at der er meget mere i hans FC Midtjylland-mandskab end blot gode dødbolde. (Foto: Ernst van Norde)
Glen Riddersholm påpeger, at der er meget mere i hans FC Midtjylland-mandskab end blot gode dødbolde. (Foto: Ernst van Norde)

FC Midtjylland slog lørdag aften Hobro med 3-0 på eget græs i Alka Superligaen.

Træner Glen Riddersholm er tilfreds efter sejr nummer 12 ud af 12 mulige i Herning i denne sæson.

- Jeg må komplimentere mit hold oven på en indsats som den mod Hobro. Holdet har en enorm alsidighed rent taktisk.

- Der er stadig ting, der kan finpudses, men stor ros til, at holdet har så mange facetter i spillet, siger træneren.

FC Midtjylland scorede igen efter en standardsituation, men Glen Riddersholm mener, at holdet kan mere end bare dødbolde. Hidtil i sæsonen har FCM været meget effektive på netop dødbolde.

- Folk bliver for snæversynede, når de analyserer FC Midtjylland. Vi forbereder og tilpasser os til hver eneste modstander, og vi spiller både modent og afklaret. Det synes jeg, at man ind i mellem glemmer at kreditere spillerne for, siger han.

Se også: Brandvarme Jim tænker ikke på landsholdet

En af kampens hovedpersoner blev Martin Pusic, der scorede to gange i opgøret.

- Jeg er meget tilfreds med at score to mål, det er man selvfølgelig altid. Især det første mål var dejligt, fordi jeg fik hul på bylden, siger Pusic.

Målene var angriberens andet og tredje mål i ligaen, siden han skiftede til FC Midtjylland fra Esbjerg i vinterpausen. Det var Pusic' første mål på sin nye hjemmebane i Herning.

- Det er dejligt at få gang i målscoringen. Nu har jeg scoret tre, og så tror jeg på, at de næste vil komme lettere. Jeg skal selvfølgelig stadig arbejde hårdt og lære holdet at kende, men så skal målene nok komme, siger han.

Se også: TV: Pusic tordner FCM mod guld

Med sejren ligger FC Midtjylland suverænt i spidsen af Alka Superligaen med 53 point. Nærmeste forfølger FC København har 41 point, men har spillet en kamp færre.

FC Midtjylland spiller næste gang søndag 5. april mod Esbjerg på udebane.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere