Annonce:
Annonce:

Selvsikker Superliga-spiller: Her er jeg bedre end Cristiano Ronaldo

Rafael van der Vaart har spillet sammen med Cristiano Ronaldo og slår fast, at han har bedre teknik end portugiseren

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Fem indskiftninger, 10 udskiftninger og to mål er det blevet til for Rafael van der Vaart i hollænderens første sæson i FC Midtjylland.

Den 34-årige offensivspiller har dog ikke mistet selvtilliden. Han mener således, at der er et punkt, hvor han er bedre end favoritten til årets Ballon d'Or, Cristiano Ronaldo.

-Jeg vover pelsen og siger, at jeg har en bedre teknik. Mange folk vil sige, at jeg tager fejl, men sådan er det, siger van der Vaart til hollandske Ziggo Sports.

Van der Vaart spillede med Ronaldo i Real Madrid, hvor portugiseren ankom i 2009, mens hollænderen først forlod klubben til fordel for Tottenham i 2010.

- Han er et fænomen. Hvis du trænede med ham, så var du mere imponeret over det atletiske. Når du ser, hvad han præsterer i sin træning, er det ekstraordinært, hvor fit han er, siger van der Vaart.

62716082.jpg

Medie afslører: Ronaldo har fået tvillinger - her er navnene

Annonce:

Er Messi magisk? Her er billedet alle taler om

Rafael van der Vaart har spillet 109 landskampe for Holland og var anfører i VM-finalen i 2010 mod Spanien. Han nåede 58 kampe for Real Madrid fra 2008 til 2010 og har siden spillet for Tottenham, Hamburger SV, Real Betis og nu danske FC Midtjylland, hvor første sæson dog har været en anelse skuffende.

Det vakte alligevel stor opsigt, da FCM-sportsdirektør Claus Steinlein afslørede, at van der Vaart formentlig var færdig i klubben nu, hvis kontrakten kun havde været et-årig og ikke to-årig.

- Jeg tror, det er herfra og så til plejehjem. Men som udgangspunkt så har vi ham i to år. Jeg synes, han har set lidt rusten ud, haft en del skader og ikke rigtig kommet tilbage. Så havde vi ikke haft et år mere med ham, havde vi sikkert fundet en aftale og sagt, det var hans sidste år i FC Midtjylland, sagde Steinlein i maj til Canal 9.

61827176.jpg 

Annonce:

Van der Vaart var dog hurtig til at svare igen på TV3 Sport.

- Det føles, som om folk vil af med mig, men jeg har en nyhed til dem. Jeg bliver et år mere, lød det fra Van der Vaart i interviewet, som du kan se lige herunder.

 Læs sportsdirektørens kommentarer til superstjernen: Iskold FCM-boss: Van der Vaart på plejehjem i 2018 

Van der Vaart er utilfreds med at sidde på bænken. Det kan du læse mere om her: Scorer monsterløn i FCM: 'Vi havde håbet på mere'

Skarp kritik af topmand i dansk fodbold omkring interessekonflikter: Her er de 25 mest magtfulde i dansk fodbold

Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere

Sådan ser eksperten van der Vaarts FCM-fremtid:
 

Overblik: Rafael van der Vaarts karriere 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: