Sisto-show vækker opsigt: De bøjer sig i støvet på nettet

Pione Sistos lækre scoring i FC Midtjyllands overraskende sejr over Manchester United har vakt opsigt både herhjemme og uden for Danmark

Pione Sisto: Derfor var vi bedre end United

West Ham var interesserede i vinterpausen, men Pione Sisto sagde pænt nej tak. Han tænkte, at chancen for et stort skifte nok skulle dukke op senere. Det gav han udtryk for på turen til Dubai, hvor Ekstra Bladet fangede kometen til en snak.

- Gudskelov var jeg så bevidst om, hvad jeg gerne ville have. Jeg vidste godt, at især sommerens transfervindue ville komme til at være et vindue, hvor interessen ville være stor, sagde han i sidste uge.

Den danske landsholdsspiller kunne meget let få ret i den formodning. I hvert fald hvis der gøres status på baggrund af FC Midtjyllands Europa League-opgør mod Manchester United.

Her sprudlede Sisto i de sidste minutter af første halvleg, og det resulterede i et fint soloridt, der blev afsluttet med et skud i det korte hjørne - og en udligning til de danske værter.

Præstationen har allerede givet genlyd hos medier i udlandet - og også Twitter-konti gør sig bemærket med kommentarer om den prægtige præstation.

Se karaktererne: Disse stjerner topper i FCM-festen

Sådan var de fine ord om Pione Sisto-kassen på Sky Sports direkte dækning:

 

Daily Mail havde også roser til overs over for den populære dansker:

Og Twitter gik selvfølgelig også i Sisto-mode - her ses flere af opdateringerne:

GENOPLEV  MIRAKLET I HERNING - MINUT FOR MINUT - LIGE HER!

Se studiets reaktion på Sistos scoring her

Især ved den sidste scoring var glæden i studiet stor