Skifter klub i Superligaen: FCM sender spiller hjem

Midtbanespilleren Ayo Simon Okosun bliver udlejet fra FC Midtjylland til AC Horsens i resten af 2019

Simon Ayo Okosun forlader FCM igen efter udleje. Foto: Lars Poulsen/Polfoto
Simon Ayo Okosun forlader FCM igen efter udleje. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Ayo Simon Okosun skal i resten af 2019 spille for AC Horsens.

Lørdag skriver FC Midtjylland i en pressemeddelelse, at den 26-årige midtbanespiller er blevet udlejet til Horsens på en aftale, der gælder for resten af efterårssæsonen i den bedste danske række.

AC Horsens bekræfter ligeledes aftalen i en pressemeddelelse.

Dermed vender Ayo Simon Okosun for en stund tilbage til Horsens, som han spillede for i 2017/2018-sæsonen, og som han skiftede fra til FCM.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage på Casa Arena Horsens og til at få en hverdag med mange af dem, jeg kender rigtig godt, og jeg vil arbejde hårdt for at få en masse spilletid og kæmpe med drengene, siger Okosun i pressemeddelelsen fra AC Horsens.

Okosun sendes hjem til Horsens. Foto: CLAUS FISKER/Ritzau Scanpix
Okosun sendes hjem til Horsens. Foto: CLAUS FISKER/Ritzau Scanpix
 

Midtbanespilleren har i denne sæson været på banen i fem ud af de seks kampe, FCM har spillet i Superligaen. Fire gange fra start.

- Vi har fra starten af dette transfervindue ønsket at styrke truppen, så vi bliver endnu mere konkurrencedygtige, og det er fantastisk, at vi her, ti dage før transfervinduet lukker, er kommet i mål, siger Horsens-træner Bo Henriksen.

- Vi kender Ayo, og alle husker den kæmpe indflydelse, han havde, sidst han var i klubben, og han kommer til at gøre en forskel fra dag et.

AC Horsens indtager i øjeblikket Superligaens niendeplads efter at have skrabet seks point sammen i lige så mange kampe.

Mads Albæk er vendt hjem til Superligaen. I SønderjyskE vil han finde ro i fodbold-tilværelsen, siger han, efter seks år i udlandet. Den 29-årige lederskikkelse udelukker dog ikke at prøve lykken i udlandet endnu en gang i fremtiden. Foto: Anders Brohus. Sport Dansk stortalent smadrede sin egen karriere

Brian Priske er blevet ny cheftræner i FC Midtjylland, og derfor stopper han som scout for det danske landshold. Foto: Helle Arensbak. FC Midtjylland Ny Superliga-træner dropper job

10 kommentarer
Vis kommentarer