Annonce:
Annonce:

Smuldrer det for FCM? Succesfuld medarbejder antyder farvel

Jess Thorups skifte til Gent skubber til Brian Priskes drømme om at prøve noget nyt

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

Hvad nu hvis…?

Brian Priske har inden for de seneste par måneder haft rig anledning til at runde den sætning i sine tanker.

Først smuttede cheftræner Jess Thorup fra FC Midtjylland til Gent. Og for et par uger siden blev Morten Wieghorst losset ud i AaB.

Hos bookmakerne endte assistenttræneren fra FC Midtjylland med at være tårnhøj favorit til jobbet i AaB, inden aftalen med Jacob Friis blev forlænget frem til sommer.

Og historien i FC Midtjylland rummer forfremmelser til både Glen Riddersholm og Thomas Thomasberg fra assistentrollen, så der var en realistisk chance for at lykkehjulet denne gang ville stoppe ud for Priske.

Sådan gik det som bekendt ikke.

Men oven på efterårets begivenheder, så erkender Brian Priske nu i en åbenhjertig samtale med Ekstra Bladet, at han gør sig tanker om sin fremtid.

Annonce:

- Jeg færdiggør min pro-licens til sommer, og jeg kan godt mærke på mig selv, at jeg synes tiden er inde til at prøve noget andet end assistent-rollen, erkender Brian Priske.

Han vendte i sommer retur til FC Midtjylland for at stå ved Jess Thorups side. Brian Priske har med stor effekt haft ansvaret for klubbens offensiv i dette efterår.

Væk er de rynkede bryn hos smagsdommerne, der prægede forårets guldjagt. FC Midtjylland lægger nu arm med FC København om toppen takket være en besnærende offensiv, hvor dødbolde ikke længere er den eneste nævneværdige trussel.

FC Midtjylland har scoret rigtig mange mål i åbent spil dette efterår og Awer Mabils gennembrud har et kæmpe fingeraftryk fra Brian Priske.

- Efter at have arbejdet med det defensive samt dødboldene, har det været motiverende at være med til at forbedre det offensive, smiler han

Annonce:

- I otte år har jeg arbejdet i FC Midtjylland og FC København. Konstant mellem de to bedste. Det er et godt afsæt for at se om træner-evnerne rækker til mere, mener Brian Priske, som også har hjulpet landstræner-teamet på det seneste. Således var det Priske der stod for scoutingen af Wales i Nations League, og han var også med omkring VM.

Udmeldingerne gør det helt naturligt at spørge dybere til cheftræner-mulighederne i FC Midtjylland og senest AaB, men Brian Priske ønsker ikke at kommentere den del.

- Det synes jeg ikke er passende at snakke om. Jeg er glad for at være i FC Midtjylland, og synes ikke det tjener noget formål at snakke om alt muligt andet, siger han, men antyder dog senere i samtalen, at han har ambitioner om mere end assistent rollen.

- Efter Jess Thorup rykkede, kan jeg mærke den andel, jeg har haft i den offensive transformation, der er sket i FC Midtjylland. Det er jo også sådan noget, som giver mig tro på, at jeg nu kan tage det næste skridt.

- Føler du ikke, at du skylder FC Midtjylland at hjælpe Kenneth Andersen godt på vej, inden du smutter?

Annonce:

- Det er jeg jo allerede godt i gang med. Jeg vil altid være loyal over for den cheftræner, jeg arbejder sammen med, og klubben har ikke givet mig nogen løfter. Jeg kom tilbage til FC Midtjylland for at være en del af Jess Thorups stab. Han er ikke længere i klubben, så samlet set er det derfor også logisk for mig at overveje, om ambitionerne er til noget andet, siger Brian Priske.

- Så du vil være cheftræner en dag?

- Der findes mange interessante muligheder i træner-verdenen, siger han uden at gå i dybden med sit flertydige svar.

Åh nej! Så hårdt rammer FCK-exit dansk fodbold

Tvivl om FCM-stjernes fremtid: - Spiller ikke for mine blå øjne

Skandaløs røgbombe smadrede OB's comeback-drømme

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: