Speciel detalje udløste den store jubel

Awer Mabil måtte udgå med mindre skade, da FC Midtjylland forsvarede førstepladsen

Se Mabils scoring og kampens to øvrige mål her.

ODENSE (Ekstra Bladet): For første gang i to måneder kom han på måltavlen, da Awer Mabil mandag aften sørgede for, at FC Midtjylland kom til pause med et to-måls forspring mod OB.

En scoring der udløste en ekstraordinær jubelscene, der både rettede sig mod OB-tilhængerne bag mål og holdkammeraterne.

- Jeg har øvet mig meget i at afslutte med venstre, og jeg ville gerne have ramt den bedre, men det var en fed følelse at lykkes med det, smilede Awer Mabil, der forklarede hvorfor han sendte en del af sin jubel mod hjemmeholdets fans.

- De buhede af mig, så jeg gav den lidt igen. Jeg laver altid en del gas med Sory Kaba, og det var en del af det, sagde Awer Mabil der løb ud til hjørneflaget og slog til en fiktivt bold med et baseballbat.

- Det var et homerun. Vi kom her for at tage de tre point, som tilhørte os. OB er det eneste hold, der har slået os i Superligaen, så det gik vi ud for at rette op på.

- Det var fucking amazing. Den måde hele holdet spillede i første halvleg… Amazing, jublede Awer Mabil, der måtte udgå mod slutningen af kampen efter at have fået et slag over foden.

- Det er forhåbentlig ikke noget alvorligt. Jeg tror på vores lægestab nok skal få styr på det, lød den beroligende melding.

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix FC Midtjylland Brændte kæmpechance i overtiden

FC Midtjylland sprudlede i storsejren over FC København. Foto: Jens Dresling Superligaen FC Midtjylland ydmyger FC København i Superliga-topopgør

Det bliver særdeles svært at holde på Mustafa Amini. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaen indefra: AGF-profil kan ende i FCM

44 kommentarer
Vis kommentarer