Stor transfer på vej: FCM enig med klublegende

FC Midtjylland og Erik Sviatchenko er enige om en permanent kontrakt, og nu arbejder mestrene og Celtic på en løsning

Han var med til at sikre mesterskabet i 2015, og efter et ophold i Celtic kom han tilbage på en lejeaftale dette forår, da FC Midtjylland igen blev danske mestre.

Nu er Erik Sviatchenko tæt på en permanent aftale med FC Midtjylland, som TV3 Sport tidligere på dagen kunne afsløre. Det var ellers forventet, at den høje forsvarer skulle tilbage til Skotland, men nu har tingenes tilstand alligevel ændret sig.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så er FC Midtjylland og Sviatchenko allerede enige om en langvarig aftale.

Dermed er det op til de to klubber at blive enige om en transferpris, og Ekstra Bladet erfarer, at de to klubber denne fredag mødes for at forhandle en permanent overgang på plads.

Dermed er det kun vilde transferkrav fra Celtic, der kan forhindre Sviatchenko i at komme på en permanent kontrakt hos de danske mestre.

Erik Sviatchenko er enig med FC Midtjylland om en permanent aftale. Foto: Claus Fisker / Ritzau SCanpix
Erik Sviatchenko er enig med FC Midtjylland om en permanent aftale. Foto: Claus Fisker / Ritzau SCanpix
 

Den nu 26-årige Sviatchenko skiftede til Celtic i januar 2016 og var fast mand under den norske træner Ronny Deila. Da denne blev afløst af Brendan Rodgers, blev spilletiden mindre, og i efteråret 2017 spillede han slet ikke og kom derfor hjem til FC Midtjylland på en lejeaftale.

Her har Sviatchenko spillet så stærkt sammen med Kian Hansen og de øvrige FCM-forsvarere, at mesterskabet kom i hus, og en permanent kontrakt ser ud til at falde på plads.

Foreløbig er det blevet til 127 Superliga-kampe og 11 mål for Sviatchenko i FCM, men flere synes altså på vej for spilleren, der for længst er blevet en legende i klubben.

FC Midtjylland har mange salgsbare spillere, men målsætningen for næste sæson er europæisk gruppespil. Foto: /Anita Graversen/Ritzau Scanpix Sport og Spil FC Midtjylland i kæmpesatsning for europæisk succes

Til sommer er Rafael Van Der Vaart fortid i FCM, hvor han aldrig blev nogen succes. Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger Sport og Spil Superligaen på spillerjagt: Sådan handler FCM til sommer

Bubacarr Sanneh tiljubles af Erik Sviatchenko efter den utrolige vigtige scoringen på Brøndby stadion i mandags. Sport og Spil Pris-eksplosion: Købt for halvanden million i vinter – nu koster han 50!

FC Midtjylland FCM-reserve: 'Jeg kunne have vundet Ballon d'Or'

88 kommentarer
Vis kommentarer