Storsindet nordmand betaler sin løn tilbage til FCM

Harmeet Singh betaler hver en krone, han har fået af FC Midtjylland, tilbage til klubben

Harmeet Singh betaler hver en krone, han har fået af FCM. (Foto: Polfoto)
Harmeet Singh betaler hver en krone, han har fået af FCM. (Foto: Polfoto)

39 dage.

Så kort blev Harmeet Singhs karriere i FC Midtjylland. Det var der ellers ikke meget, der tydede på, da FCM på sidstedagen af januars transfervindue skrev en tre-årig kontrakt med nordmanden, men i sidste uge blev aftalen revet i stykker, da Singh af personlige årsager ønskede at vende hjem til Norge.

Se også: Spiller forlader FCM's mestre efter 38 dage

Siden har midtbanespilleren skrevet under med sin gamle klub Molde, og han har ved flere lejligheder understreget, at det tidlige exit intet havde med FC Midtjylland at gøre. Det sætter han nu to streger under. Harmeet Singh har således tænkt sig at betale sin løn tilbage til FCM, så klubben ikke har haft nogen udgifter forbundet ved at have nordmanden i stalden i lidt over en måned.

- Jeg betaler det beløb tilbage, som jeg fik i sign-on-fee som Bosman-spiller. Dette er mit ønske, og jeg betaler også det tilbage, jeg har fået i løn. Midtjylland har vist stor forståelse og hjulpet til for at løse sagen. Klubben har ikke haft udgifter på mig, siger Harmeet Singh til Romsdals Budstikke.

Se også: Norsk stjerne forklarer hurtigt FCM-exit

Han vil stadig ikke fortælle, hvad det er, der ligger bag det pludselige skifte tilbage til Molde.

- Midtjylland er en fantastisk klub, og jeg forestillede mig at være der i lang tid. Der er private årsager til grund for, at jeg kommer hjem fra Danmark nu. Det er ikke familiære årsager, men andre omstændigheder, som jeg måtte tage hensyn til, lyder det fra nordmanden.

Harmeet Singh har kontrakt med Molde frem til sommeren 2017. Han nåede aldrig at debutere for FC Midtjylland.

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere