Superliga-legende åbner op: Har kroniske problemer

Efter to hjernerystelser lider FC Midtjyllands assistenttræner Kristian Bach Bak store vanskeligheder med hovedpine, koncentration og køresyge, fortæller han

Foto: Rasmus Baaner
Foto: Rasmus Baaner

Hvis man har fulgt FCM-assistenttræner Kristian Bach Bak under en Superliga-kamp, så kan det være svært at forestille sig, at midtjyden kan have antydningen af hovedpine. Virkeligheden er dog noget helt andet for ham.

Det fortæller han i et interview med Herning Folkeblad.

Bach Bak har nemlig været ude for to hjernerystelserne i henholdsvis 2010 og 2012, og de har sandsynligvis en hel del at gøre med, at den tidligere forsvarsspiller har problemer med hovedpine, fortæller han.

- Jeg holdt længere pauser efter de to hjernerystelser. Det var jeg nødt til. Jeg havde kvalme, hovedpine og var ikke i stand til træne eller spille kampe. Men der var også alle de andre kampe, hvor jeg slog hovedet - men alligevel spillede færdig med kraniet bundet ind i blodige forbindinger og tape. Sådan gjorde man bare dengang, siger Kristian Bach Bak.

Derudover peger han på, at han er glad for at der generelt set er kommet mere opmærksomhed på hovedskader inden for fodbold. Bach Bak mener i den forbindelse også, at han selv har været heldig og sluppet billigt i forhold til andre.

Endvidere slår han fast, at det kan være svært at tale om overfor andre, der ikke har prøvet det, da det ikke er som et brækket ben eksempelvis.

Kristian Bach Bak har udover hovedpine og periodevis koncentrationsbesvær, og han kan nemt blive køresyg, hvis han ikke selv kører bilen.

Guld forude: Her er tallene, der er guf for Brøndby-fans

FCM henter angriber i Lyngby på fireårig kontrakt

Superliga-skandale udvikler sig: Nu sender de sagen videre