Annonce:
Annonce:

Superliga-profil tilbudt filmrolle

FC Midtjylland-spilleren Mikkel Duelund blev tilbudt at spille Harald Nielsen i tv-serien Merkur, men han afviste at medvirke for at satse 100 procent på fodbolden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC Midtjylland

En karriere som professionel fodboldspiller kan føre meget med sig.

Spørg bare FCM-profilen Mikkel Duelund, der sideløbende med karrieren har fået et tilbud om en filmrolle.

Han blev kontaktet for at spille med i tv-serien Merkur, der lige nu sendes på TV 2.

- Jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg ville være med i tv-serien i en rolle som Harald Nielsen. Det lokkede lidt, for dels er Harald Nielsen jo en ægte dansk fodboldlegende, som det kunne være sjovt at lære lidt mere om, og dels kunne det helt sikkert være en spændende oplevelse. Men efter at have overvejet det, sagde jeg pænt nej tak. Det skulle ikke fjerne min fokus fra fodbold på nogen måde, forklarer Mikkel Duelund overfor Ekstra Bladet.

Annonce:

Mikkel Duelund har på trods af FCM's svingende præstationer haft en fornem sæson. Han har fra sin midtbaneposition scoret otte mål og fået et gennembrud i Superligaen for FC Midtjylland.

På mange måder har Duelunds gennembrud fået folk på heden til at ’glemme, at FCM-truppen også rummer den falmende stjernespiller Rafael van der Vaart.

Mikkel Duelund har ingen planer om en fremtid som filmstjerne. Han satser 100 procent på fodbolden, hvor han er blandt de udvalgte i kampen om Golden Boy-titlen, årets bedste ungdomsspiller i Europa. Et udskilningsløb, hvor vinderen findes sidst på året.

Annonce:

Blandt de mest scorende teenagere
- Jeg er nok lidt kedelig - udover fodbolden. Alt handler om fodbold og om at optimere alting omkring mig til, at jeg kan blive bedre. Fordi jeg elsker fodbold, og fordi jeg nok bare er ambitiøs og gerne vil udleve nogle drengedrømme med min sport. Jeg har masser af motivation til at yde mit bedste hver eneste dag til træning for at kunne gøre en forskel i kampene for FCM - og her i foråret blandt andet også for at komme med til U21-EM, for det er en drøm og en stor ambition, forklarer Mikkel Duelund, der faktisk er nummer fire på listen over Superligaens mest scorende teenagere nogensinde.

Kun Peter Møller, Andreas Cornelius og Morten Duncan Rasmussen har scoret flere mål som teenager end FCM-spilleren

Mikkel Duelund er et af Superligaens største talenter. For to år siden afviste han et tilbud fra Liverpool, fordi han ikke ville rejse til udlandet som U19-spiller.

 Stortalent tryllede FCM ud af krisen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: