Superligaens lønkonge rørte bolden én gang: 'Det var en festdag'

Rafael van der Vaart er glad for sine første minutter i FC Midtjylland efter vinterpausen

Han er det ubetinget største navn i Superligaen, og han er den bedst betalte. Men han er kun reserve i FC Midtjylland.

Den 35-årige verdensstjerne Rafael van der Vaart har været helt ude i kulden i FC Midtjylland i denne sæson, men søndag fik han sine første minutter på banen, da han kom ind i slutfasen mod FC København.

Da hollænderen entrerede grønsværen, var FC Midtjylland allerede foran 3-1, og kampen var afgjort. Rafael van der Vaart nåede blot at have en enkelt boldberøring, men han tager det trods alt som noget positivt, at han nu får lidt spilletid.

- Jeg har ikke været med i et halvt år, så det er en festdag, siger Rafael van der Vaart til Studio Voetbal og tilføjer om sin situation i FC Midtjylland:

- Det er skidt, at jeg ikke har spillet før, men jeg gjorde det godt i opstarten og spillede mange testkampe. Jeg har én gang før været med i truppen, så det er rart, at jeg blev belønnet med spilletid. Det er et signal, selv om jeg selvfølgelig vil spille mere. Det er forfærdeligt, at jeg ikke spiller.

Van der Vaart fik blot tre minutter i søndagens kamp mod FCK. Foto: Jens Dresling.
Van der Vaart fik blot tre minutter i søndagens kamp mod FCK. Foto: Jens Dresling.

Rafael van der Vaarts kontrakt med FC Midtjylland udløber til sommer, og den vil med sikkerhed ikke blive forlænget. Dermed skal hollænderen på jagt efter en ny klub, og han fastholder, at det er planen. Han afviser at stoppe karrieren.

- Jeg vil bare spille fodbold igen, for det er det bedste, jeg ved, og så er jeg ligeglad med, hvor det er, fastslår Rafael van der Vaart.

Den 35-årige hollænder, der har en fortid i blandt andre Tottenham, Real Madrid og Hamburger SV, står noteret for 16 Superliga-kampe for FC Midtjylland siden sin ankomst i sommeren 2016.

FC Midtjylland Kæmpe koks i ny FCK-nedtur: Sendt til tælling i Herning!

Danske Emil 'Magisk' Reif, som tidligere har spillet på North, er blevet ny spiller hos Astralis. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix E-Sport Tidligere FCK-stjerne skiftede til rivalerne: - Det mest professionelle jeg har oplevet

Danskerne måtte give fortabt mod USA. Foto: AP OL 2018 Danmark tæt på sensationen i OL-gyser

Paul Pogba har været en meget omdiskuteret mand siden skiftet til Manchester United. Foto: AP Photo/Matt Dunham Sport og Spil Mølby dissekerer problemet Pogba: Passer han overhovedet til United

32 kommentarer
Vis kommentarer